Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
17 Eylül, 2023 14:52 tarihinde yayınlandı
0

Kırışık’tan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine Ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılan ziyarette Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a, Karabük Üniversite Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özdemir ve Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi eşlik etti.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hastanenin teknik, fiziksel imkanları, yapılan çalışmalar ve birimler hakkında bilgi verdi.

Hastanenin teknik imkanları, birimler ve klinikler hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Başhekim Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi’ye teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin