Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
17 Eylül, 2023 14:52 tarihinde yayınlandı
0

Kırışık’tan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine Ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılan ziyarette Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a, Karabük Üniversite Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özdemir ve Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi eşlik etti.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hastanenin teknik, fiziksel imkanları, yapılan çalışmalar ve birimler hakkında bilgi verdi.

Hastanenin teknik imkanları, birimler ve klinikler hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Başhekim Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi’ye teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin