Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Aralık, 2022 15:27 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:59
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

KİOSK Cihazlarından Su Avansı Yüklenebilecek

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımız acil durumlarda belediye hizmet binamızın girişindeki KİOSK cihazımızdan mesai saatleri dışında, hafta sonları ve resmi tatillerde 5 metreküpe kadar su avansı yükleyebilirler" dedi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ön ödemeli kartlı su sayaçları ile ilgili mesai saatleri dışında, hafta sonları ve resmi tatillerde avans yükleme işlemi yapılabildiğini söyledi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımız acil durumlarda belediye hizmet binamızın girişindeki KİOSK cihazımızdan; mesai saatleri dışında, hafta sonları ve resmi tatillerde 5 metreküpe kadar su avansı yükleyebilirler. Ayrıca aynı cihazımız önümüzdeki günlerde 100. Yıl Kitap Kafe önünde de hizmete girecek" dedi. Belediyeden yapılan açıklamada; "Ön ödemeli kartlı su sayaçları ile ilgili mesai saatleri dışında, hafta sonları ve resmi tatillerde avans yükleme işlemi yapabilirsiniz. Avans yükleme işleminde ön tanımlı olarak 5 metreküp yükleme yapılır. Yükleme sonrasında otomatik olarak yükleme yapılan aboneye Su Ücreti KİOSK Avans Tahakkuku oluşturulur. Oluşturulan tahakkuk ilk iş günü içerisinde ödemesi yapılmalıdır. Aksi halde gecikme zammı uygulanmaktadır. Avans yüklemesi yapıldıktan sonra tahakkuku ödemeden ikinci bir kez avans yüklemesi yapılmamaktadır. Avans yükleme tahakkukunu E-Devlet’e giriş yaparak Karabük Belediyesi Tahakkuk Bilgileri Sorgulama ve Ödeme sayfasından da ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Avans yükleme tahakkukunu ödemeniz halinde tekrar avans yüklemesi yapabilirsiniz" denildi. NASIL AVANS YÜKLERİM?

  1. Avans Yükleme Kiosk cihazı üzerinde bulunan Kart Okuyucuya aşağıdaki resimde görüldüğü gibi kartınızı yerleştiriniz.
  2. Kart blankokuyucuya kartınızı yerleştirdikten sonra aşağıdaki ekran resminde görüldüğü gibi kırmızı ok işareti ile gösterilen Kart Kontrol butonuna basınız ve kart bilgilerinin ekrana gelmesini bekleyiniz.
  3. Kart Kontrol butonuna bastıktan sonra kart bilgileriniz aşağıdaki ekranda görüldüğü gibi gelecektir. Bilgilerin doğruluğunu kontrol ettikten sonra Durum kısmında 5 mblanketreküp avans kredi yükleyebilirsiniz yazısı görüldüğünde kırmızı ok işareti ile gösterilen Avans Yükle butonuna basarak 5 metreküp avans yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. (Nurettin Acar)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kamyonet ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Karabük’te motosiklet ile kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Atatürk Bulvarı Namal Kavşağı’nda meydana geldi. Safranbolu yönüne seyreden H.H. idaresindeki 78 ABY 386 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerleyen ve Yeşilmahalle istikametine dönmek isteyen S.H.K. yönetimindeki 78 BY 471 plakalı kamyonetle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü H.H. ile yolcu S.Ö.G. yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
İnceleme başlatılan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin