Samsun’da kına gecesinde maganda kurşunu başına isabet eden 34 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Olay, Samsun’un Bafra ilçesinin Karpuzlu Mahallesi’nde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Sinan Can Şahin’in düğününün kına gecesinde Turgay Koca tabancayla havaya ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşun kazara düğün yerinde bulunan Ömer Yılmaz’ın (34) başına isabet etti. Ağır yaralanan Yılmaz, ambulansla Bafra Devlet Hastanesine kaldırılarak birinci müdahalesinin akabinde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Samsun’daki hastanede tedavi altına alınan Ömer Yılmaz yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Turgay Koca’nın olaydan sonra kaçtığı ve jandarmanın yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


0
Kına gecesinde maganda kurşunu öldürdü
0
0
Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi, köprü ulaşıma kapatıldı
Kılıçkaya Barajı’nda kapakların açılmasıyla Kelkit Çayı’nın debisi yükselirken, Yeşilçam Köprüsü güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapatıldı.
Bölgede etkili olan yağışların ardından Sivas sınırlarındaki Kılıçkaya Barajı’nda su seviyesi yüzde 100’ün üzerine çıktı. Suyun tahliyesi için baraj kapaklarının açılmasıyla birlikte Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi. Tokat’ın Niksar ilçesi Yazıcık beldesine ulaşımı sağlayan Yeşilçam Köprüsü’nde güvenlik gerekçesiyle önlemler artırıldı. Jandarma ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için köprü girişine şerit çekerek, yolu araç ve yaya trafiğine kapattı.

