Kilimli’de yıldırım dehşeti; bir ev hasar gördü - Karabük Haber Postası
kilimlide yildirim dehseti bir ev hasar gordu 43RQmtla jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kilimli’de yıldırım dehşeti; bir ev hasar gördü

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde yaşanan olayda, Adem Önerbay’ın evine yıldırım düştü.

Olay, ilçeye bağlı Gelik beldesinde meydana geldi. Evde bulunan aile üyeleri, salondaki kuzine başında yemek pişirirken yıldırım düşmesi sonucu büyük korku yaşadı. Yıldırımın etkisiyle kuzine çevresinde, çatıda, plastik çerçevede ve elektrik saatinde hasar oluştu.

Adem Önerbay’ın eşi, olaydan yara almadan kurtulurken, ev sakinleri yaşadıkları dehşet anlarını atlatmaya çalıştı. Yıldırımın düşmesi sonucu maddi hasar oluşan evde, tamirat çalışmaları başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d419bdb8 eb74 4522 9b9c 0af3e69b520f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 19:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de okullar ilaçlandı

Yenice İlçesi’ndeki tüm okullarda, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı. Yenice Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada, okul bahçeleri ve çevre alanları titizlikle ilaçlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren kene, larva, sinek, haşere ve çeşitli zararlılara karşı etkili mücadele yürütüldü. Uzman ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu alanlarda koruyucu önlemleri artırdı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığını korumak ve eğitim alanlarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin