Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
kilimlide yildirim dehseti bir ev hasar gordu 43RQmtla jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Kilimli’de yıldırım dehşeti; bir ev hasar gördü

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde yaşanan olayda, Adem Önerbay’ın evine yıldırım düştü.

Olay, ilçeye bağlı Gelik beldesinde meydana geldi. Evde bulunan aile üyeleri, salondaki kuzine başında yemek pişirirken yıldırım düşmesi sonucu büyük korku yaşadı. Yıldırımın etkisiyle kuzine çevresinde, çatıda, plastik çerçevede ve elektrik saatinde hasar oluştu.

Adem Önerbay’ın eşi, olaydan yara almadan kurtulurken, ev sakinleri yaşadıkları dehşet anlarını atlatmaya çalıştı. Yıldırımın düşmesi sonucu maddi hasar oluşan evde, tamirat çalışmaları başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin