Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde yaşanan olayda, Adem Önerbay’ın evine yıldırım düştü.
Olay, ilçeye bağlı Gelik beldesinde meydana geldi. Evde bulunan aile üyeleri, salondaki kuzine başında yemek pişirirken yıldırım düşmesi sonucu büyük korku yaşadı. Yıldırımın etkisiyle kuzine çevresinde, çatıda, plastik çerçevede ve elektrik saatinde hasar oluştu.
Adem Önerbay’ın eşi, olaydan yara almadan kurtulurken, ev sakinleri yaşadıkları dehşet anlarını atlatmaya çalıştı. Yıldırımın düşmesi sonucu maddi hasar oluşan evde, tamirat çalışmaları başlatıldı.


Kilimli’de yıldırım dehşeti; bir ev hasar gördü
Düzce’de trafik kazası: 5 yaralı
Düzce (İHA) – Düzce’de kavşakta iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, 23.00 sıralarında D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sakarya’dan Bolu istikametine gitmekte olan R.Z .idaresindeki 81 BG 480 plakalı otomobil kavşakta bekleyen N.U. idaresindeki 81 AEH 929 plakalı otomobile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile sürücü R.Z ile yolcular N.A, E.Ç, Z.Ç ve F.G yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi alına alındı.
Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

