Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Haziran, 2022 15:12 tarihinde yayınlandı
0

Kılıç, Hizmet Ağını Büyüttü

Karabük halkının yakından tanıdığı Hüseyin Kılıç, 40 yılı aşkındır Doğuş Turizm olarak

Karabük ve yöre halkına vermiş yolcu şehirlerarası yolcu taşımacılığına Ali Osman Ulusoy  Karabük Şubesi ve temsilciliğini de katarak hizmet ağını büyüttü.

Karabük’ten bir çok il ve ilçeye yolcu taşımacılığı yapacak olan Ali Osman Ulusoy firması, Sinop,Kastamonu ve Karabük’ten İstanbul seferlerini başlatırken, çok yakında da Ankara, Antalya ve İzmir seferlerini başlatacak. Karabük ve yöre halkının Ali Osman Ulusoy kalitesi ile daha rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk yapacakları belirten Hüsiyen Kılıç”Karabük ve yöre halkımızın desteği sayesinde Doğuş Turizm olarak 40 yılı aşkın Karabük şehirler arası yolcu taşımacılığı yapmaktayız. Bu hizmetlerimize ilaveten yine Karabük ve yöre halkının destekleri ile 2017 yılında Doğuş Kılıçlar olarak Hac ve umre seyahatleri ile kültür turlarımızı başlattık. Yine, Karabük ve yöre halkımızın destekleri ile Karabük’ümüze yeni bir hizmet daha  yapmak için Ali Osman Ulusoy Karabük Şubesi ve temsilcisi olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Ali Osman Ulusoy olarak  Karabük’ten ve Zonguldak’tan, Taşköprü, Boyabat, Vezirköprü, Kavak, Erzurum, Samsun , Tekkeköy, Çarşamba Terme, Ünye, Fatsa, Ordu, Piroziz, Bulancak, Giresin, Kesap, Tirebolu, Espiye, Görele, Eynesil, Beşikdüzü, Vakfıkebir,Çarşıbaşı, Akçaabat, Trabzon, Araklı, Sürmene, Of, Rize, Çayeli, Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Arhavi, Hopa,Gümüşhane, Bayburt, Aşkale ve Erzurum  olmak üzere bu seferlerimize ilaveten Sinop, Kastamonu  ve Karabük’ten İstanbul seferlerimiz başlamıştır. Çok yakında Ankara, Antalya ve İzmir Seferlerimizde başlayacaktır” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin