Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Haziran, 2022 15:12 tarihinde yayınlandı
0

Kılıç, Hizmet Ağını Büyüttü

Karabük halkının yakından tanıdığı Hüseyin Kılıç, 40 yılı aşkındır Doğuş Turizm olarak

Karabük ve yöre halkına vermiş yolcu şehirlerarası yolcu taşımacılığına Ali Osman Ulusoy  Karabük Şubesi ve temsilciliğini de katarak hizmet ağını büyüttü.

Karabük’ten bir çok il ve ilçeye yolcu taşımacılığı yapacak olan Ali Osman Ulusoy firması, Sinop,Kastamonu ve Karabük’ten İstanbul seferlerini başlatırken, çok yakında da Ankara, Antalya ve İzmir seferlerini başlatacak. Karabük ve yöre halkının Ali Osman Ulusoy kalitesi ile daha rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk yapacakları belirten Hüsiyen Kılıç”Karabük ve yöre halkımızın desteği sayesinde Doğuş Turizm olarak 40 yılı aşkın Karabük şehirler arası yolcu taşımacılığı yapmaktayız. Bu hizmetlerimize ilaveten yine Karabük ve yöre halkının destekleri ile 2017 yılında Doğuş Kılıçlar olarak Hac ve umre seyahatleri ile kültür turlarımızı başlattık. Yine, Karabük ve yöre halkımızın destekleri ile Karabük’ümüze yeni bir hizmet daha  yapmak için Ali Osman Ulusoy Karabük Şubesi ve temsilcisi olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Ali Osman Ulusoy olarak  Karabük’ten ve Zonguldak’tan, Taşköprü, Boyabat, Vezirköprü, Kavak, Erzurum, Samsun , Tekkeköy, Çarşamba Terme, Ünye, Fatsa, Ordu, Piroziz, Bulancak, Giresin, Kesap, Tirebolu, Espiye, Görele, Eynesil, Beşikdüzü, Vakfıkebir,Çarşıbaşı, Akçaabat, Trabzon, Araklı, Sürmene, Of, Rize, Çayeli, Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Arhavi, Hopa,Gümüşhane, Bayburt, Aşkale ve Erzurum  olmak üzere bu seferlerimize ilaveten Sinop, Kastamonu  ve Karabük’ten İstanbul seferlerimiz başlamıştır. Çok yakında Ankara, Antalya ve İzmir Seferlerimizde başlayacaktır” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin