Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2016 15:09 tarihinde yayınlandı
0

Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Karabük’te 63 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Sami Can, son yolculuğuna uğurlandı.
Uzun süredir rahatsız olan ve Karabük’te bir hastanede tedavi görürken yaşamını yitiren Sami Can için merkeze bağlı Aşağı Kızılcaören köyünde askeri tören düzenlendi. Tan’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzunda cenaze aracına taşındı. Tan’ın naaşı köy mezarlığında toprağa verildi. Törene Can’ın ailesi, yakınları ve gazi arkadaşları ile İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli rütbeli askerler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bebek arabada kilitli kaldi genc anne buyuk korku yasadi w6DTzIuI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bebek arabada kilitli kaldı; genç anne büyük korku yaşadı

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde otomobilinin içinde anahtarını unutan genç bir anne, kapıların otomatik olarak kilitlenmesiyle büyük bir şok yaşadı. 3 aylık bebeğinin araçta mahsur kalması üzerine talihsiz anne büyük korku yaşarken, çilingirci tarafından açılan kapılar anneyi bebeğine kavuşturdu.

İlçenin İnönü mahallesi İncirlik Camii önünde sürücü anne kısa süreliğine aracından indiği sırada Opel marka otomobilin anahtarını içerideki koltukta unuttu. Otomobilinin içinde anahtarını unutan talihsiz anne, kapıların otomatik olarak kilitlenmesiyle bir anda büyük bir şok yaşadı. Pusette bulunan 3 aylık bebeğin içeride kalmasıyla havasızlık ve sıcaklık nedeniyle bebeğin hayati tehlikesinin bulunmasından korkan anne, panik içinde gözyaşları içinde çevredeki esnaftan yardım istedi. Bölgeye bir çilingirci çağırılırken, geçen yarım saatlik sürede bebeğin sürekli ağlaması anneyi daha da tedirgin etti. Çilingircinin gelerek kapının açılması ile anne bebeğine kavuşurken, çevredeki herkes durumu alkışlar ile kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin