Karabük’te 63 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Sami Can, son yolculuğuna uğurlandı.
Uzun süredir rahatsız olan ve Karabük’te bir hastanede tedavi görürken yaşamını yitiren Sami Can için merkeze bağlı Aşağı Kızılcaören köyünde askeri tören düzenlendi. Tan’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzunda cenaze aracına taşındı. Tan’ın naaşı köy mezarlığında toprağa verildi. Törene Can’ın ailesi, yakınları ve gazi arkadaşları ile İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli rütbeli askerler katıldı.


Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.
İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.


