Zonguldak’ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Ramazan Aydınoğlu, resmi merasimle toprağa verildi.
Çaycuma ilçesine bağlı Şeyhoğlu köyünde konutunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Ramazan Aydınoğlu için resmi merasim düzenlendi. Merasime, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Vilayet Jandarma Kumandanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Çaycuma Belediye Lideri Bülent Kantarcı, Şehit Aileleri Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lideri Mustafa Yorulmaz, protokol üyeleri ve sevenleri katıldı.
Askerlerin omuzlarında taşınan Kıbrıs Gazisi Aydınoğlu’nun cenazesi kılınan cenaze namazının akabinde toprağa verildi.


Kıbrıs Gazisi son seyahatine uğurlandı
Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada
Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

