blank
Berkay Doğan tarafından
25 Eylül, 2024 11:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KHM Yayın Hayatına Başladı

Karabük’te uzun yıllardır medya sektörün içersinde yer alan Gazeteci  Mehmet Aşar, www.karabukhabermerkezi.com isimli yeni internet haber sitesinin ve ofisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışa; Karabük CHP Milletvekili Cevdet Akay,  Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar,  MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Baro Başkanı Emrah Köklü, Basın Mensupları,  Kurum Müdürleri ve STK Temsilcileri katıldı. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK)  Üyesi Mehmet Ali Şahin’in mesajının okunmasıyla başlayan programda konuşan Mehmet Aşar, katılımcılara teşekkür ederek, 30 yıldır basın sektörünün içersinde yer aldığını ve şimdi ise meslek hayatında yeni bir başlangıç yaptığını söyledi. Aşar; "Bugün 24 Eylül benim sevgili eşim ile evlilik yıldönümüm bu sektörde yaklaşık 30 yılı aşkın bir süredir içindeyim,  şimdi mesleki hayatımda yeni bir başlangıç için buradayız.  Karabük Haber Merkezi adını verdiğimiz internet haber sitemizin açılışında her birinize katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Daha sonra Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay da birer konuşma yaparak Gazeteci Mehmet Aşar'a hayır olsun dileklerinde bulundu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tutukluk yapan silahıyla oynarken silah ateş aldı, genç hayatını kaybetti

Düzce (İHA) – Düzce’nin Cumayeri ilçesinde bir genç, tutukluk yapan silahıyla uğraşırken silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti.
Olay, saat 20.30 sıralarında Cumayeri ilçesi Hamascık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Eren Tunçel (23) tutukluk yapan silahıyla oynarken silah ansızın ateş aldı. Kalbinin alt tarafına isabet eden kurşunla yaralanan genç, arkadaşlarının haber vermesi ile olay yerine gelen sıhhat takımlarınca Gümüşova Entegre Hastanesine kaldırıldı. Tunçel, yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin