Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Kasım, 2021 10:21 tarihinde yayınlandı
0

KHGB 2. Olağan Meclis Toplantısı  Yapıldı

Safranbolu Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 Yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz’ün Başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısına Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emrah Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, kurum müdürleri ve amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Birlik Başkanı Mehmet Türköz; “4 Ağustos 2020 yılında Safranbolu’da göreve başladığımız günden bu yana, güzel verimli aylar geçirdik. 24 yıllık görev süremde gözlemlediğim, köylerin alt yapıları noktasında 2005 yılından itibaren Türkiye’nin her yerinde güzel adımlar atıldı. 2005 yılı dönemi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından köyleri destekleme projesi bağlamında projeye başlandı ve 16 yıldan beri çok güzel yatırımlar yapıldı. İlçemizde bu yatırımlardan bugüne kadar nasibini aldı. Ben 2022 yılının şimdiden hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis toplantısı sonrası muhtarlara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalanan “19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ankara İli Çubuk İlçesinde Yıldırım Evci Mahallesi’nde oluşturulan hatıra ormanında adınıza bir fidan dikilmiştir. Doğaya bıraktığımız bu anlamlı hatıra, hepimize nefes olsun” yazılı sertifika takdim edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin