Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Kasım, 2021 10:21 tarihinde yayınlandı
0

KHGB 2. Olağan Meclis Toplantısı  Yapıldı

Safranbolu Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 Yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz’ün Başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısına Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emrah Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, kurum müdürleri ve amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Birlik Başkanı Mehmet Türköz; “4 Ağustos 2020 yılında Safranbolu’da göreve başladığımız günden bu yana, güzel verimli aylar geçirdik. 24 yıllık görev süremde gözlemlediğim, köylerin alt yapıları noktasında 2005 yılından itibaren Türkiye’nin her yerinde güzel adımlar atıldı. 2005 yılı dönemi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından köyleri destekleme projesi bağlamında projeye başlandı ve 16 yıldan beri çok güzel yatırımlar yapıldı. İlçemizde bu yatırımlardan bugüne kadar nasibini aldı. Ben 2022 yılının şimdiden hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis toplantısı sonrası muhtarlara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalanan “19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ankara İli Çubuk İlçesinde Yıldırım Evci Mahallesi’nde oluşturulan hatıra ormanında adınıza bir fidan dikilmiştir. Doğaya bıraktığımız bu anlamlı hatıra, hepimize nefes olsun” yazılı sertifika takdim edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kereste yuklu kamyonet dere yatagina devrildi 1 olu 2 yarali AktLlVwb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kereste yüklü kamyonet dere yatağına devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’un Terme ilçesinde kereste yüklü kamyonetin yaklaşık 200 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Yüksek Yayla Mahallesi Yumru Taş mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aykut K. (33) yönetimindeki 55 K 3209 plakalı kereste yüklü kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak fındık bahçesine girdi. Yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlanan kamyonet, dere yatağında durdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Murat Bayraktar’ın (46) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü Aykut K. ile araçta bulunan Ali Ş. (59), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Murat Bayraktar’ın cenazesi Terme Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin