KGC’den Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Gül’e ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:32 tarihinde yayınlandı
0
0

KGC’den Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Gül’e ziyaret

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya ile yönetim kurulu üyeleri ,Safranbolu ilçe Emniyet Müdürü Osman Gül’ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, sağlıklı bir iletişimin herkes için önemli olduğunu ve buna çok önem verdiklerini söyledi. Basın mensuplarının da, devletin diğer kamu görevlileri gibi bir kamu görevi yaptığını belirten Gül, “Gazetecilerle iletişimin sağlıklı bir şekilde yapılması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle de biz Safranbolu emniyet müdürlüğü olarak basın mensuplarının görevlerini ifa ederken zor durumda kalmamaları için ellimizden gelen çabaları gösteriyoruz” dedi. Kaya’da, bölgede zor şartlarda yapılan gazetecilik görevinin daha sağlıklı yürütülebilmesi için yetkililerin desteğine ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin