Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Eylül, 2018 13:52 tarihinde yayınlandı
0

KGC ve İletişim Derneğinden Cumhuriyet Başsavcısına  ziyaret

Karabük Gazeteciler Cemiyeti   ile İletişim Derneği , Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı iken, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mehmet Patlak’ı makamında ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Metin Kaya; Karabük’te göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Kendisine yapılan bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak  ise yaptığı kısa konuşmada, “ Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak yapmış olduğunuz ziyaretten memnuniyet duydum. Bu ziyaretinizi için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başsavcı Mehmet Patlak’ı ziyarete; Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Başkan Vekili Nuray Alpboğa, Genel Sekreter, Mustafa Özyurt, Mali Sekreter Nurettin Acar, Sadık Arslan, ve Hakan Tuçer, İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin