Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2017 14:32 tarihinde yayınlandı
0

KGC Atatürk Anıtına Çelenk Koydu

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, “Demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesi için basın özgürlüğüne inancımız tamdır. Basın özgürlüğü içinde herkesin elinden geleni yapması gerekiyor” dedi

Karabük’te 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 109. Yılı ve Basın Bayramı Karabük Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen programla kutlandı. Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karabük Radyo Yayıncıları İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa ile birlikte “24 Temmuz Basın Bayramı” etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk koydu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya basının mecrası ne olursa olsun halkın gözü kulağı olduğunu ifade ederek,”Çelenk sunma törenine katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün 24 Temmuz Basından Sansürün kaldırılışının 109. Yıldönümü ve Basın Bayramı. Çok fazla Bayram havasında kutlayamasak da gazetecilerin daha iyi koşullarda çalışması için hep birlikte bir şeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum. Zaman zaman karşılaştığımız baskılar ve imtiyazlara karşı bu mesleği severek yapan tüm gazetecilerin basın bayramını kutluyorum” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Gazetecilerin zor şartlar altında gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Kaya; “Demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesi için basın özgürlüğüne inancımız tamdır. Basın özgürlüğü içinde herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Gerçekleri araştırma ve yayma, doğru ve gerçek bilgilere ulaşma konusunda zaman zaman sıkıntıya düşsek de gazeteciler görevlerini en iyi şekilde yerine getirme çabasıyla kamuoyunun aydınlatılması konusunda üzerlerine düşen görevi mesai kavramı gözetmeden büyük bir özveri içerisinde yerine getirmektedir” dedi.

Gazetecilerin basın bayramını kutladığını vurgulayan Kaya;  “24 Temmuz Basın Bayramımız ve Basından sansürün kaldırılışının 109. Yıldönümü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Karabük Gazeteciler Cemiyeti üyeleri 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 109. Yıldönümü ve basın bayramı nedeniyle çelenk sunma programının ardından Atatürk Meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde günün anısına topluca bir fotoğraf çektirdiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin