Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2017 14:32 tarihinde yayınlandı
0

KGC Atatürk Anıtına Çelenk Koydu

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, “Demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesi için basın özgürlüğüne inancımız tamdır. Basın özgürlüğü içinde herkesin elinden geleni yapması gerekiyor” dedi

Karabük’te 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 109. Yılı ve Basın Bayramı Karabük Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen programla kutlandı. Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karabük Radyo Yayıncıları İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa ile birlikte “24 Temmuz Basın Bayramı” etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk koydu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya basının mecrası ne olursa olsun halkın gözü kulağı olduğunu ifade ederek,”Çelenk sunma törenine katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün 24 Temmuz Basından Sansürün kaldırılışının 109. Yıldönümü ve Basın Bayramı. Çok fazla Bayram havasında kutlayamasak da gazetecilerin daha iyi koşullarda çalışması için hep birlikte bir şeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum. Zaman zaman karşılaştığımız baskılar ve imtiyazlara karşı bu mesleği severek yapan tüm gazetecilerin basın bayramını kutluyorum” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Gazetecilerin zor şartlar altında gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Kaya; “Demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesi için basın özgürlüğüne inancımız tamdır. Basın özgürlüğü içinde herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Gerçekleri araştırma ve yayma, doğru ve gerçek bilgilere ulaşma konusunda zaman zaman sıkıntıya düşsek de gazeteciler görevlerini en iyi şekilde yerine getirme çabasıyla kamuoyunun aydınlatılması konusunda üzerlerine düşen görevi mesai kavramı gözetmeden büyük bir özveri içerisinde yerine getirmektedir” dedi.

Gazetecilerin basın bayramını kutladığını vurgulayan Kaya;  “24 Temmuz Basın Bayramımız ve Basından sansürün kaldırılışının 109. Yıldönümü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Karabük Gazeteciler Cemiyeti üyeleri 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 109. Yıldönümü ve basın bayramı nedeniyle çelenk sunma programının ardından Atatürk Meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde günün anısına topluca bir fotoğraf çektirdiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte coken koy yolu yeniden ulasima acildi zBlLhRua
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te çöken köy yolu yeniden ulaşıma açıldı

Karabük’te etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen yol çökmesinin ardından ulaşıma kapanan köy yolu, ekiplerin çalışmasıyla yeniden geçici olarak ulaşıma açıldı.

Kentte dün etkili olan sağanak yağış nedeniyle Tamışlar Köyü Aşağı Emiroğlu Mahallesi köy yolunda çökme meydana geldi.

İhbar üzerine bölgede çalışma başlatan Karabük İl Özel İdaresi ekipleri, yürütülen çalışmaların ardından yolu bugün itibarıyla geçici olarak ulaşıma açtı.

İl genelinde çalışmalarını 7 gün 24 saat esasına göre sürdüren ekiplerin, bölgede ulaşımın aksamaması için çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin