Reklam
Reklam

Keskinkılıç; “Medya Çalışanlarımızın Yanında Olduk”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2023 18:34 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük Milletvekili Ali KESKİNKILIÇ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keskinkılıç mesajında; “Basın, tarafsızlık, doğruluk ve objektiflik ilkeleriyle toplumu bilgilendirmekte ve aydınlatmaktadır. Gazeteciler, tarafsızlık, doğruluk ve güvenilirlik ilkeleriyle haberleri kamuoyuna ulaştırma sorumluluğunu üstlenerek, demokrasinin temel direklerinden birini oluşturuyor, objektif olmaktan ödün vermeden, özveri ve cesaretle çalışmaktadırlar.

Basının fedakarlığı ve mesleki özverileri, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve doğru bilgilere ulaşması için kritik bir rol oynamaktadırlar. Gazetecilik, özgür ve demokratik bir toplumun inşasında en değerli araçlardan biridir.”

Dezenformasyonun, yalan haberin kolaylıkla yayılabildiği bugün, toplumun doğru ve gerçek bilgiye erişiminin ilkeli ve objektif medya çalışanları sayesinde mümkün olabildiğini belirtmek isterim.

“Kamuoyunun doğru bilgilendirmesi adına özveriyle görevlerini yerine getiren basının sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam edeceklerine olan inancım tamdır. Meslek ahlakı ve gazetecilik ilkelerine sadakatle bağlı kalarak bu büyük sorumluluğu üstlenen medya çalışanlarımızın bizler her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Daha rahat ve güvenli çalışma şartlarına kavuşabilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Başta Kıymetli Karabük basınımız olmak üzere büyük bir gayret ve özveri ile görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bu Bayramı’nı kutluyor, her birine görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin