KESK, Anneler Gününde Uçurtma Uçurdu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Mayıs, 2014 15:01 tarihinde yayınlandı
0
0

KESK, Anneler Gününde Uçurtma Uçurdu

KESK’e bağlı SES ve Eğitim Şubesi tarafından anneler günü etkinliğinde sevgi evinde kalan çocuklarla birlikte uçurtma şenliği düzenledi.

Karabük Orman İşletmesine ait merkez depo alanında düzenlenen etkinliğe, SES Karabük Şube Başkanı Ersin Tetik, Eğitim Sen Şube Başkanı Cevat Soylu ve yönetim kurulu üyelerinin aileleri ile Güleç Sevgi Evlerinde kalan çocuklar katıldı.

SES Şube Başkanı Ersin Tetik, KESK şubeler platformu olarak özel günlerin kapitalizm aracı olarak kullanılmasına karşı olduklarını söyleyerek, “ Bu bağlamda farklılık oluşturmak istedik. KESK şubeler platformu olarak Güleç sevgi evlerinde kalan çocukları da yanımıza alarak uçurtma şenliği yaptık. Güzel ve hoşça bir gün oldu. Onlara hem müzik hemde yemek ikramlarımız oldu. Bugün anneler günü dolayısıyla buradayız ama hemşireler haftasını da kutluyoruz. Amacımız Güleç sevgi evlerinde kalan çocuklara bir nebze olsun anne ve baba sevgisini bugün hissettirmek için bu organizasyonu yaptık” dedi.

Tetik ayrıca,Karabük Valiliği başta olmak üzere Orman İşletme Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Cevat Soylu ise, “Bu etkinliği Karabük’te geleneksel hale getirmek istiyoruz. Sendikaların çalışanların özlük haklarını aramakla kalmamalı, sosyal etkinliklerle de halkın yanında olmalı” dedi.

Etkinlikte hem sendikacıların çocukları hemde Güleç Sevgi Evlerinde kalan çocuklar doyasıya eğlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin