Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2016 14:45 tarihinde yayınlandı
0

KESDER’den 15 Temmuz Açıklaması

“Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır”

Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (KESDER) önceki akşam yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında 15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı “Demokrasiden Taviz Yok” diyerek “Önce Vatan” mesajı verdi.

Yönetim Kurulu toplantısı sonrası bir değerlendirme yapan KESDER Başkanı Ali Kara “Ülkemizin göz bebeği olan ordumuzun içinden milletimize ve devletimize karşı paralel yapı ve dış güçler tarafından yapılan menfur darbe girişiminden sonra bu ülkedeki aklı başında olan herkes demokrasinin önemini bir kere daha iliklerine kadar hissetmiştir. İnsanlarımızın aynı acıyı bir daha yaşamaması için alınacak her türlü tedbiri Karabük’ün etkin bir sivil toplum kuruluşu olan KESDER olarak destekliyoruz. Demokrasiden taviz yok. Bizim için önce vatan gelir. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyenlerle beraberiz” dedi.

Kara açıklamasında ayrıca, güvenlik başta olmak üzere eğitim ve sağlık gibi alanlarda vatansever, nefsini aşmış, donanımlı insanlara ne denli ihtiyaç duyulduğunun ortada olduğuna da dikkat çekerek, “Yöneticilik işin ehli olanlara verilmelidir. Ülkemizin, egoları öne çıkmış yöneticilere değil, liyakatli olanlara ihtiyacı olduğu bir kez daha görülmüştür. Hayat devam etmektedir. Bu olağan akış içerisinde tüm kurum ve kuruluşlar, çalışanlarını ayrım yapmadan kucaklamalıdır. Özellikle bu dönemde ayrımcılık ve partizanlık yapılmamasına hassasiyetle dikkat edilmelidir. Tüm yurtta olduğu gibi şehrimizde de meydanlarda demokrasi nöbeti tutan halkımızın duyarlılığı Türk demokrasi hafızasına altın harflerle kazınacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle KESDER olarak demokrasimize yapılan darbe teşebbüsünü bir kez daha lanetliyor, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimize en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek olduren sahis yakalandi Rn6XIhLH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldüren şahıs yakalandı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 2 Haziran günü eşini odunla döverek öldürdükten sonra kaçan şahıs Torul ilçe merkezinde saklandığı bir depoda yakalandı.

Olay ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde 2 Haziran günü yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle 6 aylık oğlunun annesi eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için yürütülen çalışmalar 4 günün sonunda sonuç verdi. Şahıs bugün Torul ilçe merkezinde saklandığı bir depoda kısvırak yakalandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin