Reklam
Reklam
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
14 Nisan, 2022 10:21 tarihinde yayınlandı
0

KESDER yönetimi yeni yerinde ilk iftarını yaptı

Kısa adı KESDER olan Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri yeni dernek lokalinde ilk iftarını yaptı.

Kısa bir süre önce dernek lokali satın alarak tarihi bir kazanım elde eden KESDER bu defa iftar organizasyonu ile adından söz ettirdi.

a 2Önceki akşam Dernek yöneticilerinden Mevlüt Başdemir’in daveti ile iftar programında bir araya gelen KESDER’deki ilk iftara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Ali Rıza Gökçekli ve ekip arkadaşları da katılım sağladı.

KESDER Başkanı İdris Çankaya iftar sonrası derneğin sosyal medya hesabından ‘Yeni Yerimizde ilk İftarımız’ başlığı ile yaptığı paylaşımda katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Çankaya mesajında, “Dün akşam (12.04.2022) yeni aldığımız dernek merkezimde üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte çok güzel bir iftar programı gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz ay, yeni binamızda yaptığımız ilk toplantımızın, ilk yemek programına da sponsorluk yapmış olan,

Değerli hemşerimiz, CLASS TELEFON BORSASI iş yeri sahibi Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendi dün akşam yine ilk kez yeni yerimizde ilk iftarımızı vererek derneğimizdeki Ramazan programına imzasını atmıştır.

Derneğimize ilkleri yaşatmaya devam eden Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendiye, teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz.

 İlk İftarımızda emeği geçen herkese özellikle Kadın Kollarımıza ve Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendinin eşine çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Daarzvetimize icabet eden, dernek merkezi aldıktan sonra binamızda yapılan tadilat, alçı, boya vb. işleri üslenen, katkı sağlayan hayırsever iş insanı Ali Rıza GÖKÇEKLİ Beyefendiye ve Esnaf Oda Seçimlerine beraber girdiği kendilerini yalnız bırakmayan yol arkadaşlarına, yine bu anlamlı günde uzaktan yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan, siz değerli Dernek üyelerimize dostlarımıza/hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür eder sizleri aramızda görmekten onur ve gurur duyduğumuzu ayrıca belirtmek isteriz.

Tüm Karabüklü hemşehrilerimizin, Ülkemizin ve İslam Aleminin Ramazan ayının kardeşliğe birliğe ve beraberliğe vesile olmasını niyaz ederek,

Saygı ve muhabbetlerimizle,

Hayırlı Ramazanlar dileriz.

Not:Ayrıca derneğimizde iftar programı yapmak isteyen herkese derneğimiz açıktır” ifadelerine yer verdi.

iftar 2

t8

vv

t6

 

a2 1

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin