KESDER yönetimi yeni yerinde ilk iftarını yaptı - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
14 Nisan, 2022 10:21 tarihinde yayınlandı
0
0

KESDER yönetimi yeni yerinde ilk iftarını yaptı

Kısa adı KESDER olan Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri yeni dernek lokalinde ilk iftarını yaptı.

Kısa bir süre önce dernek lokali satın alarak tarihi bir kazanım elde eden KESDER bu defa iftar organizasyonu ile adından söz ettirdi.

a 2Önceki akşam Dernek yöneticilerinden Mevlüt Başdemir’in daveti ile iftar programında bir araya gelen KESDER’deki ilk iftara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Ali Rıza Gökçekli ve ekip arkadaşları da katılım sağladı.

KESDER Başkanı İdris Çankaya iftar sonrası derneğin sosyal medya hesabından ‘Yeni Yerimizde ilk İftarımız’ başlığı ile yaptığı paylaşımda katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Çankaya mesajında, “Dün akşam (12.04.2022) yeni aldığımız dernek merkezimde üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte çok güzel bir iftar programı gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz ay, yeni binamızda yaptığımız ilk toplantımızın, ilk yemek programına da sponsorluk yapmış olan,

Değerli hemşerimiz, CLASS TELEFON BORSASI iş yeri sahibi Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendi dün akşam yine ilk kez yeni yerimizde ilk iftarımızı vererek derneğimizdeki Ramazan programına imzasını atmıştır.

Derneğimize ilkleri yaşatmaya devam eden Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendiye, teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz.

 İlk İftarımızda emeği geçen herkese özellikle Kadın Kollarımıza ve Mevlüt BAŞDEMİR Beyefendinin eşine çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Daarzvetimize icabet eden, dernek merkezi aldıktan sonra binamızda yapılan tadilat, alçı, boya vb. işleri üslenen, katkı sağlayan hayırsever iş insanı Ali Rıza GÖKÇEKLİ Beyefendiye ve Esnaf Oda Seçimlerine beraber girdiği kendilerini yalnız bırakmayan yol arkadaşlarına, yine bu anlamlı günde uzaktan yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan, siz değerli Dernek üyelerimize dostlarımıza/hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür eder sizleri aramızda görmekten onur ve gurur duyduğumuzu ayrıca belirtmek isteriz.

Tüm Karabüklü hemşehrilerimizin, Ülkemizin ve İslam Aleminin Ramazan ayının kardeşliğe birliğe ve beraberliğe vesile olmasını niyaz ederek,

Saygı ve muhabbetlerimizle,

Hayırlı Ramazanlar dileriz.

Not:Ayrıca derneğimizde iftar programı yapmak isteyen herkese derneğimiz açıktır” ifadelerine yer verdi.

iftar 2

t8

vv

t6

 

a2 1

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede baharin renkleri kisin beyaziyla kucaklasti WphXbqFS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Gümüşhane’de baharın renkleri kışın beyazıyla kucaklaştı

Gümüşhane’de kışın sert yüzü baharın renkleri ile buluşmaya başladı. Torul Barajı çevresinde meyve ağaçları çiçeklerle bezenip pembe bir örtü oluştururken, şehrin yüksek zirveleri hala beyaz gelinliğini koruyor. Zigana’nın yeşil yamaçlarında kendini gösteren papatyalar, karlı dağların gölgesinde baharı müjdeliyor.

Gümüşhane’de Mart ayının son günlerine doğru doğa, adeta bir ressamın paletinden çıkmışçasına renklenmeye başladı. Şehrin coğrafi yapısı nedeniyle oluşan rakım farkı, kış ve bahar mevsimlerinin aynı anda yaşanmasına olanak sağlıyor. Özellikle Torul ilçe merkezinde ve Torul Barajı havzasında sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte meyve ağaçları çiçek açtı. Barajın kenarındaki pembe ve beyaz çiçekler, bölge halkı ve fotoğraf tutkunları için eşsiz manzaralar oluşturuyor.

Efsanevi Zigana Geçidi’nin hemen alt kısmında yer alan Zigana köyünde ise baharın ilk habercileri olan papatyalar yüzünü gösterdi.

Yeşil çimenlerin üzerinde açan papatyalar, arka planda hala karla kaplı olan heybetli zirvelerle birlikte görüntülendi. Doğanın bu uyanışı, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerini de hareketlendirdi. Koyun sürülerinin taze otlarla buluştuğu yamaçlar fotoğrafçılar için eşsiz manzaralar sunmaya başladı.

Harşit Çayı üzerindeki Torul Barajı çevresi, baharın en canlı renklerine ev sahipliği yapıyor. Badem ve kayısı ağaçlarının dallarını süsleyen çiçekler, suların dinginliğiyle birleşince ortaya kartpostallık görüntüler çıkıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin