Reklam
Reklam
674451442f23a
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Kasım, 2024 13:28 tarihinde yayınlandı
0

KESDER Kongresini Yaptı, Çankaya Güven Tazeledi

Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin  (KESDER) 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek Liste ile gidilen Genel Kurulda mevcut Başkan İdris Çankaya Başkanlığa yeniden seçildi.

Genel Kurula; AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç, önceki Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Şaban Şahin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri katıldı.

Genel Kurulda konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin; dernekte şimdiye kadar görev alan herkese teşekkür etti ve vefat edenlere Allah’tan rahmet diledi. 

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Şahin, “Şimdiye kadar hayırlı işlere imza attılar bundan sonra da hayırlı işlere imza atacaklarına inancım tamdır. Rabbim birlik ve beraberliğinizi daim etsin. KESDER’in birçok etkinliğine katıldık, gördüğümüz hep birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü. Ben burada sadece Eskipazarlıları görmüyorum, Yenice, Eflani, Safranbolu ve Ovacık’tan da hemşehrilerimiz var. Bizim bütün ilçelerimiz değerli. Biz top yekün hep birlikte Karabük’üz. Karabük’ün meseleleri bize geldiğinde akan sular duruyor. Bütün ilçelerimizdeki hemşehrilerimizle birlikte ‘Karabük’ü nasıl daha ileriye götürürüz, nasıl faydalı işler yaparız gayreti içindeyiz.” dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, önceki Dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Şaban Şahin, KESDER Başkanı İdris Çankaya’da kongrede birer konuşma yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
e2956426 9781 42ba a666 48b0081b55bc
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Haziran, 2026 13:05 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye binasındaki güvenlik bariyerine zarar verildi

Yenice Belediyesi hizmet binası girişinde bulunan güvenlik bariyeri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak yerinden söküldü. Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, olayla ilgili adli ve hukuki sürecin başlatıldığını açıkladı.

Yenice Belediyesi hizmet binası girişinde bulunan güvenlik bariyeri, geçtiğimiz hafta sonu kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından kırılarak yerinden söküldü. Kullanılamaz hale gelen bariyer nedeniyle belediye tarafından inceleme başlatıldı.

Olayın ardından açıklama yapan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, kamu malına yönelik gerçekleştirilen bu davranışın kabul edilemez olduğunu belirtti. Kamuya ait malların tüm vatandaşların ortak değeri olduğunu vurgulayan Karakaş, yapılan eylemin yalnızca belediyeye değil, ilçe halkının ortak kullanımına sunulan hizmetlere de zarar verdiğini ifade etti.

Başkan Karakaş, “Toplumun ortak kullanımına sunulan bir kamu malına zarar vermek; sorumluluk bilincinden uzak, hukuk ve kamu düzenini hiçe sayan bir anlayışın ürünüdür. Kamu malına zarar vermeyi bir güç gösterisi ya da eğlence unsuru olarak görenler, aslında ilçemizin ortak değerlerine zarar vermektedir” dedi.

Olayla ilgili gerekli inceleme ve tespit çalışmalarının başlatıldığını belirten Karakaş, sorumlular hakkında kamu malına zarar verme suçundan adli ve hukuki sürecin işletildiğini kaydetti.

Yenice Belediyesi olarak kamu mallarını korumaya devam edeceklerini ifade eden Karakaş, kamu düzenine zarar veren her türlü davranışın karşısında duracaklarını ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin