Reklam
Reklam

Kereste fabrikasının kazan bölümünde yangın

kereste fabrikasinin kazan bolumunde yangin z67Km2I8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
0

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Şaziye köyünde bulunan kereste fabrikasının kazan kısmında yangın çıktı. Çıkan yangına Düzce ve Çilimli Belediyesi itfaiye grupları müdahale ederken dumandan 2 çalışan etkilendi.

Yangın saat 23.00 sıralarında kereste fabrikasının kazan kısmında meydana geldi. Yangını görenlerin 112 acil davet merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye Düzce ve Çilimli Belediyesi itfaiye takımları, sıhhat ve güvenlik güçleri sevk edildi. İhbar üzerine yangın yerine gelen itfaiye takımları yangını denetim altına alarak soğutma çalışması yaptılar. Bu sırada dumandan etkilenen 2 bireye sıhhat takımları tarafından müdahale edildi. Yangında maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak Valiliği duyurdu: YKS ve AYT öncesi nüfus müdürlükleri açık olacak

zonguldak valiligi duyurdu yks ve ayt oncesi nufus mudurlukleri acik olacak CYNhInFP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Valiliği, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında adayları yakından ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu.

Yapılan duyuruda, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı’nı kaybeden, yeniden çıkarması gereken veya kimlik belgesinde sorun bulunan adaylar için Merkez, Çaycuma ve Ereğli İlçe Nüfus Müdürlüklerinin sınav günlerinde açık tutulacağı bildirildi.

Adaylara fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve barkodlu/karekodlu Geçici Kimlik Belgesi düzenlenebileceği belirtilirken, nüfus müdürlüklerinin çalışma saatleri de paylaşıldı.

Buna göre; 20 Haziran Cumartesi günü 07.00-17.00 saatleri arasında, 21 Haziran Pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında hizmet verilecek.

Valilik açıklamasında, sınava girecek tüm öğrencilere başarı dilekleri iletilirken, kimlik belgesiyle ilgili problem yaşayan adayların mağduriyet yaşamamaları için belirtilen saatlerde nüfus müdürlüklerine başvurmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin