Karabük Postası tarafından
20 Mart, 2017 13:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kepez Çaylısoğlusporlu Şevval Bayrak Türkiye Şampiyonu oldu

ZONGULDAK Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Takvondo Türkiye Şampiyonası’nda Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü sporcusu Şevval Bayrak rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Taekvondo branşında antrenörler Murat Kalem ve Zeki Kalem 5 sporcu ile birlikte Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekvondo Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Turnuvada 3 yıldır Taekvondo yapan Cumhuriyet Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Şevval Bayrak yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, 13 yaşındaki Cumhuriyet Ortaokulu 3. Sınıf öğrencisi Rabia Bozkurt ve Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu öğrencisi Aylin Arıkan Türkiye 3.’sü oldu. Kepez Çaylıoğluspor Taekvondo takımı antrenörü Murat Kalem, turnuvada yarın 13 yaşındaki Cumhuriyet Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Sena Sarı ile İmam Hatip Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Eda Nur Yaman’ında maçlara çıkacağını ve kendilerinden de madalya beklediklerini söyledi. Yalman “Çocuklarımızla gurur duyduk” Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman ise Ereğli ve Zonguldak’ı turnuvada en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek başta Türkiye Şampiyonu olan Şevval Bayrak olmak üzere Türkiye 3.’sü olan Rabia Bozkurt ve Aylin Arıkan’ı tebrik etti. Yalman konuşmasında “Gençlerimize fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini her seferinde bizlere gösteriyorlar. Muğla’da düzenlenen düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekvondo Türkiye Şampiyonası yıldızlar kategorisinde Şevval Bayrak isimli sporcumuz Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Yine turnuvaya katılan sporcularımızdan Rabia Bozkurt ve Aylin Arıkan’da Türkiye 3.’sü oldu. Başarılarından dolayı 3 sporcumuzu da tebrik ediyorum. Bu başarının mimarları Murat ve Zeki Kalem hocalarımıza, sporcularımızın ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yalman turnuvada yarın müsabakalara katılacak olan Zeynep Sena Sarı ile Eda Nur Yaman’a da başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Temmuz, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şahin ve Keskinkılıç’tan Yangınla Mücadeleye Teşekkür

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük’ün Kahyalar köyü kırsalında çıkan orman yangınına ilişkin açıklamalarda bulunarak yangınla mücadelede görev alan tüm kahramanlara minnet ve şükranlarını sundular.

Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, yangının çıkmasının ardından 4 helikopter, 174 kara aracı ve 481 personelin canla başla müdahalede bulunduğunu belirterek, "Yangın büyük ölçüde etkisini yitirse de, ormanlarımızı koruma mücadelemiz gece gündüz demeden devam ediyor. Bu mücadele, Karabük’ün yüreğiyle veriliyor" dedi.

Yangına havadan ve karadan yoğun müdahale edildiğini ifade eden Şahin ve Keskinkılıç, , sahadaki ekiplerin yangını en kısa sürede tamamen kontrol altına almak için büyük özveriyle çalıştığını kaydetti.

Açıklamanın devamında, yangınlara karşı mücadelede görev alan tüm kamu kurumlarına, yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarına ve kendi imkanlarıyla destek veren vatandaşlara teşekkür eden Şahin ve Keskinkılıç, "Bir haftadır ilimizde devam eden yangınlara karşı, gökyüzünde, karada, cephe hattında ter döken kahramanlarımızın her biri birer destan yazıyor" diyerek, bölge halkının fedakarlığına da dikkat çektiler.

Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, "Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten muhafaza eylesin" temennisinde bulundular.

Bizi sosyal medyadan takip edin