Karabük Postası tarafından
20 Mart, 2017 13:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kepez Çaylısoğlusporlu Şevval Bayrak Türkiye Şampiyonu oldu

ZONGULDAK Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Takvondo Türkiye Şampiyonası’nda Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü sporcusu Şevval Bayrak rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Taekvondo branşında antrenörler Murat Kalem ve Zeki Kalem 5 sporcu ile birlikte Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekvondo Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Turnuvada 3 yıldır Taekvondo yapan Cumhuriyet Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Şevval Bayrak yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, 13 yaşındaki Cumhuriyet Ortaokulu 3. Sınıf öğrencisi Rabia Bozkurt ve Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu öğrencisi Aylin Arıkan Türkiye 3.’sü oldu. Kepez Çaylıoğluspor Taekvondo takımı antrenörü Murat Kalem, turnuvada yarın 13 yaşındaki Cumhuriyet Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Sena Sarı ile İmam Hatip Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Eda Nur Yaman’ında maçlara çıkacağını ve kendilerinden de madalya beklediklerini söyledi. Yalman “Çocuklarımızla gurur duyduk” Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman ise Ereğli ve Zonguldak’ı turnuvada en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek başta Türkiye Şampiyonu olan Şevval Bayrak olmak üzere Türkiye 3.’sü olan Rabia Bozkurt ve Aylin Arıkan’ı tebrik etti. Yalman konuşmasında “Gençlerimize fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini her seferinde bizlere gösteriyorlar. Muğla’da düzenlenen düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekvondo Türkiye Şampiyonası yıldızlar kategorisinde Şevval Bayrak isimli sporcumuz Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Yine turnuvaya katılan sporcularımızdan Rabia Bozkurt ve Aylin Arıkan’da Türkiye 3.’sü oldu. Başarılarından dolayı 3 sporcumuzu da tebrik ediyorum. Bu başarının mimarları Murat ve Zeki Kalem hocalarımıza, sporcularımızın ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yalman turnuvada yarın müsabakalara katılacak olan Zeynep Sena Sarı ile Eda Nur Yaman’a da başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’de bir evin bahçesinde vaşak görüntülendi

Gümüşhane’de bir evin bahçesinde vaşak görüntülendi. Doğada görülmesinin güç olduğu bilinen ve utangaç tavırlarıyla bilinen vaşak, ağır kış şartları nedeniyle yerleşim yerlerine kadar indi.
Merkeze bağlı Söğütağıl köyünde, doğada görülmesi oldukça güç olan ve utangaç tavırlarıyla bilinen bir vaşak, kışın sert yüzünü göstermesiyle birlikte yerleşim yerlerine kadar indi. Karın beyazlığı üzerinde asil duruşuyla dikkat çeken vaşak, köylüler tarafından hayranlıkla izlendi.

Görenler şaşırttı
Bir evin bahçesine kadar yaklaşan vaşak, çevredeki insanlara aldırış etmeden bir süre karların üzerinde vakit geçirdi. Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, vaşağın sağlıklı olduğu ve çevreyi meraklı gözlerle incelediği görülüyor. Uzmanlar, ağır kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının zaman zaman bu şekilde köylere kadar inebileceğine dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin