Kepez Çaylısoğlusporlu Şevval Bayrak Türkiye Şampiyonu oldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Mart, 2017 13:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Kepez Çaylısoğlusporlu Şevval Bayrak Türkiye Şampiyonu oldu

ZONGULDAK Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Takvondo Türkiye Şampiyonası’nda Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü sporcusu Şevval Bayrak rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Taekvondo branşında antrenörler Murat Kalem ve Zeki Kalem 5 sporcu ile birlikte Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekvondo Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Turnuvada 3 yıldır Taekvondo yapan Cumhuriyet Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Şevval Bayrak yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, 13 yaşındaki Cumhuriyet Ortaokulu 3. Sınıf öğrencisi Rabia Bozkurt ve Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu öğrencisi Aylin Arıkan Türkiye 3.’sü oldu. Kepez Çaylıoğluspor Taekvondo takımı antrenörü Murat Kalem, turnuvada yarın 13 yaşındaki Cumhuriyet Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Sena Sarı ile İmam Hatip Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Eda Nur Yaman’ında maçlara çıkacağını ve kendilerinden de madalya beklediklerini söyledi. Yalman “Çocuklarımızla gurur duyduk” Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman ise Ereğli ve Zonguldak’ı turnuvada en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek başta Türkiye Şampiyonu olan Şevval Bayrak olmak üzere Türkiye 3.’sü olan Rabia Bozkurt ve Aylin Arıkan’ı tebrik etti. Yalman konuşmasında “Gençlerimize fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini her seferinde bizlere gösteriyorlar. Muğla’da düzenlenen düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekvondo Türkiye Şampiyonası yıldızlar kategorisinde Şevval Bayrak isimli sporcumuz Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Yine turnuvaya katılan sporcularımızdan Rabia Bozkurt ve Aylin Arıkan’da Türkiye 3.’sü oldu. Başarılarından dolayı 3 sporcumuzu da tebrik ediyorum. Bu başarının mimarları Murat ve Zeki Kalem hocalarımıza, sporcularımızın ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yalman turnuvada yarın müsabakalara katılacak olan Zeynep Sena Sarı ile Eda Nur Yaman’a da başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta trafik kazasi kamerada 2 yarali MX9j33eC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta trafik kazası kamerada: 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, C.E. idaresindeki 67 TN 846 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.T. yönetimindeki 21 AGU 680 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü C.E. ile araçta yolcu olarak bulunan H.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların tedavisine başlanırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin