Reklam
Reklam
66d5e31c2aac5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 19:09 tarihinde yayınlandı
0

Kenevir bitkisi yetiştiren baba ve oğlu tutuklandı

Karabük’ün Yenice ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda kenevir bitkisi yetiştiren baba ve oğlu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar sonucunda Yenice ilçesinde baba ve oğlunun kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edildi. Düzenlenen operasyonla şahıslar gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, “Kültür Varlıkları Bulmak Amacı ile İzinsiz Olarak Kazı ve Sondaj Yapma” suçunu işleyerek tutuksuz yargılamaları devam eden ve haklarında 3 yıl 15 gün süreli hapis ile yakalama kararı verilen 5 şüpheli jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin