Reklam
Reklam
kendisinden haber alinamayan yasli kadin ormanlik alanda olu bulundu vBjYW4wi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ocak, 2025 15:06 tarihinde yayınlandı
0

Kendisinden haber alınamayan yaşlı kadın ormanlık alanda ölü bulundu

Bolu’nun Gerede ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası Saime Ayer, arama çalışmaların ikinci gününde meyyit olarak bulundu. Ayer’in vefat nedeninin hipotermi olduğu düşünülüyor.

Edinilen bilgiye nazaran, Gerede ilçesine bağlı Akçaşar köyünde yaşayan 72 yaşındaki Saime Ayer’den 22 Ocak akşam saatlerinden itibaren haber alınmaması üzerine yakınları endişelenerek durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma grupları ile akredite derneklerin arama kurtarma çalışanı sevk edildi. Takımlar 2 günlük arama sonucunda Saime Ayer’in köye 2 kilometre uzaklıkta ormanlık alan içerisinde cansız vücuduna ulaştı. Ayer’in vefat nedeninin hipotermi olduğu kuşkusu üzerinde duruluyor. Cumhuriyet savcısının incelemesi ve otopsiden çıkacak sonuçla yaşlı bayanın vefat nedeni belirli olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin