Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0

Kendini polis diye tanıttıği yaşlı kadını 99 bin TL dolandırdı

Trabzon’da yaşayan yaşlı kadını arayarak kendini polis olarak tanıtan şahıs, 99 bin TL dolandırdı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaşayan H.İ. (75) isimli kadını telefon ile arayan bir şahıs, kendini polis olarak tanıttı. Kimliğinin dolandırıcılık olayına karıştığını söyleyerek, yaşlı kadından bu şebekeyi yakalamak için hesabına para göndermesini isteyen şahıs, H.İ.’den 99 bin TL istedi. Şahsın gönderdiği hesaba parayı yollayan yaşlı kadın, bir süre sonra dolandırıldığını anladı. Yaşlı kadın İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olurken, şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin