Kendini polis diye tanıttıği yaşlı kadını 99 bin TL dolandırdı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendini polis diye tanıttıği yaşlı kadını 99 bin TL dolandırdı

Trabzon’da yaşayan yaşlı kadını arayarak kendini polis olarak tanıtan şahıs, 99 bin TL dolandırdı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaşayan H.İ. (75) isimli kadını telefon ile arayan bir şahıs, kendini polis olarak tanıttı. Kimliğinin dolandırıcılık olayına karıştığını söyleyerek, yaşlı kadından bu şebekeyi yakalamak için hesabına para göndermesini isteyen şahıs, H.İ.’den 99 bin TL istedi. Şahsın gönderdiği hesaba parayı yollayan yaşlı kadın, bir süre sonra dolandırıldığını anladı. Yaşlı kadın İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olurken, şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin