Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0

Kendini polis diye tanıttıği yaşlı kadını 99 bin TL dolandırdı

Trabzon’da yaşayan yaşlı kadını arayarak kendini polis olarak tanıtan şahıs, 99 bin TL dolandırdı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaşayan H.İ. (75) isimli kadını telefon ile arayan bir şahıs, kendini polis olarak tanıttı. Kimliğinin dolandırıcılık olayına karıştığını söyleyerek, yaşlı kadından bu şebekeyi yakalamak için hesabına para göndermesini isteyen şahıs, H.İ.’den 99 bin TL istedi. Şahsın gönderdiği hesaba parayı yollayan yaşlı kadın, bir süre sonra dolandırıldığını anladı. Yaşlı kadın İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olurken, şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kurban pazarlarina yonelik denetim yapildi 4pl2cNcl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kurban pazarlarına yönelik denetim yapıldı

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, kurban pazarlarında denetim gerçekleştirdi.

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; pazara getirilen hayvanların kulak küpeleri, pasaport ve sevk belgeleri, sağlık durumları ile kurbanlık vasfı taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi. Ayrıca denetimlerde hayvan refahı, pazar alanlarının hijyen şartları ve bulaşıcı hayvan hastalıklarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda gerekli kontroller yapıldı.

‘Tarım Cebimde’ uygulaması tanıtıldı

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın, kurbanlık hayvan alımı sırasında Tarım Cebimde mobil uygulaması üzerinden hayvanların küpe bilgilerini sorgulayarak tür, ırk, cinsiyet ve yaş gibi bilgilere ulaşabileceği; uygulamadan bilgilendirme amaçlı yararlanabileceği hatırlatılmaktadır. Hayvan sağlığının korunması, güvenilir kurbanlık temininin sağlanması ve yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla kurban pazarlarına yönelik denetimlerimiz titizlikle devam edecektir” ifadesi kullanıldı

Bizi sosyal medyadan takip edin