Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2023 14:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kendi İmkanlarıyla Karabük’e Gelenler Valiliğe Başvuracak

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin etkilediği 10 ilde yaşayan ve  barınmak için Karabük'e gelen depremzedelerin  Karabük Valiliğine başvurmaları istendi. Karabük Valiliği tarafından yapılan duyuruda,  herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları, daha iyi ve güvenli bir barınma hizmeti alabilmeleri için kendi imkanlarıyla Karabük'e gelen depremzedelerin öncelikle Valiliğe müracaat etmelerini istendi. Karabük'te barınmak isteyen depremzedeler için iletişim bilgilerinin de verildiği duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Hepimizi derinden sarsan deprem felaketi sonrasında kendi imkanları ile ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın ivedilikle Valiliğimiz 'Açık Kapı Şube Müdürlüğü' ile iletişim kurmaları gerekmektedir. Karabük'te barınmak isteyen depremzedeler Açık Kapı Şube Müdürlüğüne  0 370 413 30 00 - 0 370 413 301 01- 0 370 413 30 02 telefon numaralarından başvurabilirler."  (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden yıl sonu sergisi

Kilimli Belediyesi Paflagon Toplumsal tesislerinde Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir tarafından açılışı yapıldı.
Kilimli’de Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl sonu standı Kilimli Belediye Paflagon Toplumsal tesislerinde Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir tarafından açılışı yapıldı. Ayrıyeten açılışa ilçe ve belde belediye liderleri, mahalle ve köy muhtarları daire müdürleri ile Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ın katıldığı hayat uzunluğu öğrenme kurumları standına ağır halk iştiraki da oldu.
Kursiyerleri bir sene boyunca büyük bir emek vererek ortaya çıkardıkları birbirinden hoş eserler Kilimli Belediye Paflagon Toplumsal tesisinde sergilendi. Giysiden, süs eşyasına, yatak örtüsünden masa örtüsüne kadar yüzlerce eseri büyük bir ustalık ile işleyen fedakar bayanların ve çocukların ürettikleri eserler stantta hayranlıkla izlendi. Standın açılışını yapan Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir; "Öğrencilerimizi başka, öğretmen ve usta öğreticilerimizi farklı kutluyor, tebrik ediyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin