Kenan Yılmaz, Hak İş Konfederasyonu Karabük İl Başkanı Oldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2021 12:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Kenan Yılmaz, Hak İş Konfederasyonu Karabük İl Başkanı Oldu

Hak İş Konfederasyonuna bağlı olan Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Hak İş Karabük İl Başkanlığına atandı.

Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanlığı tarafından, Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Hak İş Konfederasyonu Karabük İl Başkanlığına atadı.

Karabük’te Hak İş’e bağlı, Öz Sağlık İş, Öz Orman İş, Öz İplik İş, Öz Büro İş, Oley İş ve Öz Finans İş Sendikaları bağlı.

Hak İş Konfederasyonuna bağlı, Karabük’te 4 Bine yakın üye ile en fazla üye sayısına sahip olan sendika ise Özçelik İş Sendikası.

Hak İş İl Başkanlığına atanan Kenan Yılmaz “Konfederasyonumuza bağlı Karabük’teki sendikalarımızın tamamı ile bir bütün olarak Hak İş’i en iyi yerlere getirmek en büyük hedeflerimiz arasında. Kardeş sendikalarımız ile aylık mutat toplantılarımızı yaparak, birlik içinde hareket edeceğiz” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin