Karabük’e birçok yatırımın kazandırılmasında öncülük eden İl Özel İdaresi, yatırım çalışmaları devam eden Keltepe Kayak Merkezi’ndeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Karabük İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan “Baby-Lift” hattında devam eden çalışmaları; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül yerinde inceledi.
İncelemelerin ardından kısa bir açıklama yapan Genel Sekreter Mehmet Uzun; “İdaremizce 23.01.2019 tarihinde ihalesi yapılan 200 metre Baby-Lift hattı kurulum işi 128.502,00 TL bedel ile Anadolu teleferik firması uhdesinde kalmış olup, tesis de kurulum çalışmalarında sona yaklaşılmıştır. Keltepe Kayak merkezini ziyarete gelen vatandaşlarımızı kayak pistinin başına taşıyacak olan bu sistem ile zahmetsiz bir kayak keyfi yaşamaya olanak sağlanmış olacak” diye konuştu.
Genel Sekreter Uzun son olarak, Baby-Life sisteminin kayak merkezimize kazandırılmasında emeği geçen “Karabük Valimize, Milletvekillerine ve İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.


Keltepe Kayak Merkezine yatırımlar devam ediyor
Düzce’de trafik kazası: 5 yaralı
Düzce (İHA) – Düzce’de kavşakta iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, 23.00 sıralarında D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sakarya’dan Bolu istikametine gitmekte olan R.Z .idaresindeki 81 BG 480 plakalı otomobil kavşakta bekleyen N.U. idaresindeki 81 AEH 929 plakalı otomobile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile sürücü R.Z ile yolcular N.A, E.Ç, Z.Ç ve F.G yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi alına alındı.
Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.


