Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2019 14:44 tarihinde yayınlandı
0

Keltepe Kayak Merkezine yatırımlar devam ediyor

Karabük’e birçok yatırımın kazandırılmasında öncülük eden İl Özel İdaresi, yatırım çalışmaları devam eden Keltepe Kayak Merkezi’ndeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Karabük İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan “Baby-Lift” hattında devam eden çalışmaları; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül yerinde inceledi.
İncelemelerin ardından kısa bir açıklama yapan Genel Sekreter Mehmet Uzun; “İdaremizce 23.01.2019 tarihinde ihalesi yapılan 200 metre Baby-Lift hattı kurulum işi 128.502,00 TL bedel ile Anadolu teleferik firması uhdesinde kalmış olup, tesis de kurulum çalışmalarında sona yaklaşılmıştır. Keltepe Kayak merkezini ziyarete gelen vatandaşlarımızı kayak pistinin başına taşıyacak olan bu sistem ile zahmetsiz bir kayak keyfi yaşamaya olanak sağlanmış olacak” diye konuştu.
Genel Sekreter Uzun son olarak, Baby-Life sisteminin kayak merkezimize kazandırılmasında emeği geçen “Karabük Valimize, Milletvekillerine ve İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin