Keltepe Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 1 metreye ulaştı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Keltepe Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 1 metreye ulaştı

Karabük’ün iki bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi’nde iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası kar yüksekliği yer yer 1 metreye ulaştı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan turuncu ve sarı kodlu uyarıların ardından Karabük’te kar yağışı iki gündür etkili oluyor. Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olmayı hedefleyen Karabük’teki 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi yağan kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplandı. Gece boyu süren kar yağışıyla tesiste alt günübirlikte 60 santimetre üst günü birlikte ise 1 metreye ulaştı.
Tesisteki kar kalınlığının istenilen seviyeye yaklaşmaya başlaması sezon öncesi umut verirken, yağışların belli aralıklarla Perşembe gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bas
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
17 Nisan, 2026 15:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Birlik Medya kapılarını öğrencilere açtı

Karabük Üniversitesi Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu  Radyo–Televizyon Programcılığı Bölümü öğrencileri, proje çalışmaları kapsamında Karabük’ün 70 yıllık basın geçmişine ışık tutan Karabük Birlik Medya’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında gazete çalışanlarıyla bir araya gelen öğrenciler, hem mesleki deneyimler hakkında bilgi aldı hem de projeleri için çekimler gerçekleştirdi. Öğrenciler ayrıca Birlik Medya ortaklarından Şafak Zeki Akca ile de görüşerek, medya sektörü ve habercilik üzerine değerlendirmelerini dinledi.

Dijital ve geleneksel haberciliğin ele alındığı ziyarette, öğrencilere sektörün işleyişi, haber üretim süreçleri ve medya alanındaki dönüşüm hakkında bilgiler aktarıldı.

Gazete çalışanları, öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, mesleki gelişimlerine katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin