Reklam
Reklam
6762ccf6a59a7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Aralık, 2024 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Keltepe Kayak Merkezi Sezona Hazır

Karabük’te yeni kayak sezonu hazırlıklarının tamamlandığı 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi kayakseverleri misafir etmeyi bekliyor.

Türkiye’nin 53. kayak merkezi olan ve 2 bin metre rakıma sahip Keltepe Kayak Merkezi’nde yeterli kar yağışı sonrası yeni kayak sezonu için hazırlıklar tamamlandı. Bu sezon da Keltepe’nin sunduğu doğal güzellikler ve modern tesisle kayakseverler unutulmaz bir kayak deneyimi yaşayacak.
875 uzunluğunda telesiyej, 500 metre uzunluğunda teleski ve babylift bulunan tesis kayak tutkunlarının gözdesi olma yolunda da ilerliyor.


Kayak Federasyonu Karabük İl Temsilcisi İsmail Özcan, “2024-2024 hazırlıklarına başladığımızı duyurmuştuk. Bugün itibariyle de kayak yapmaya elverişli bir duruma geldi tesisimiz. Dolayısıyla tüm çevre illerdeki kayak severleri, sporseverleri kayak merkezimize kayak yapmaya bekliyoruz” dedi.


Tesiste değiş derecelerde zorluklara sahip pistlerin bulunduğunu ifade eden Özcan, “Beş tane bağımsız pistimiz var. 875 metre uzunluğunda bir telesiyej, 500 metre uzunluğunda bir teleski ve bir babyliftimiz mevcut. Bu tesisin mutlaka görülmesi gerektiğine inanıyoruz. Bütün çevredeki illerimizi ve sporseverleri dağımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin