Keltepe Kayak Merkezi açılışa hazırlanıyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 01:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Keltepe Kayak Merkezi açılışa hazırlanıyor

Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Dağı’ndan bulunan Keltepe Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları başladı.

Karabük’te etkili olan kar yağışı sonrası 1 metreyi bulan kar kalınlığının ardından Türkiye’nin 53. kayak merkezi olan Keltepe Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, tesiste incelemede bulundu.

Güven, 2025 yılı kayak sezonu öncesinde Keltepe Kayak Merkezi’nde çalışmaları yerinde inceleyerek, eksiklerin giderildiğini, vatandaşların yeni sezonda rahatça kayak yapması için imkanların sağlandığını söyledi.

Kar ezme makinesinin çalışmalarını izleyen İl Müdürü Coşkun Güven, “Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Dağı’nda yer alan ve turizmde önemli bir destinasyon olan kayak merkezinde çalışmalar bitmek üzere. Yeni yılın yağışları ile birlikte alt günübirlikte 60 santimetre ve üst günübirlikte 1 metreyi bulan kar kalınlığındaki kar ezme makinesinin çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalarımız tamamlanmak üzere, bölge insanlarını artık kayak merkezine bekliyoruz” dedi.

Keltepe Kayak Merkezi, ilerleyen günlerde ilan edilecek tarihle tüm kayak severlere hizmet vermeye başlayacak.

67464683a67de
67464683a1fb8
Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin