Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 01:07 tarihinde yayınlandı
0

Keltepe Kayak Merkezi açılışa hazırlanıyor

Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Dağı’ndan bulunan Keltepe Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları başladı.

Karabük’te etkili olan kar yağışı sonrası 1 metreyi bulan kar kalınlığının ardından Türkiye’nin 53. kayak merkezi olan Keltepe Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, tesiste incelemede bulundu.

Güven, 2025 yılı kayak sezonu öncesinde Keltepe Kayak Merkezi’nde çalışmaları yerinde inceleyerek, eksiklerin giderildiğini, vatandaşların yeni sezonda rahatça kayak yapması için imkanların sağlandığını söyledi.

Kar ezme makinesinin çalışmalarını izleyen İl Müdürü Coşkun Güven, “Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Dağı’nda yer alan ve turizmde önemli bir destinasyon olan kayak merkezinde çalışmalar bitmek üzere. Yeni yılın yağışları ile birlikte alt günübirlikte 60 santimetre ve üst günübirlikte 1 metreyi bulan kar kalınlığındaki kar ezme makinesinin çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalarımız tamamlanmak üzere, bölge insanlarını artık kayak merkezine bekliyoruz” dedi.

Keltepe Kayak Merkezi, ilerleyen günlerde ilan edilecek tarihle tüm kayak severlere hizmet vermeye başlayacak.

67464683a67de
67464683a1fb8
Bizi sosyal medyadan takip edin
sa
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Mayıs, 2026 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Şahin: “AK Parti’de eski olmaz, sadece bayrak yarışı olur”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik anlayışına vurgu yaptı.

Parti içerisinde “eski” kavramının olmadığını ifade eden Şahin, milletvekilinden il başkanına, ilçe başkanından belediye başkanına, mahalle başkanına kadar görev yapmış herkesin aynı davanın mensubu olduğunu belirtti.

AK Parti’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Şahin, “Bu davada ayrılık değil birlik, kırgınlık değil kardeşlik vardır. Görevler değişebilir ama dava bilinci ve vefa duygusu değişmez. AK Parti’de sadece bayrak yarışı olur.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin