Keltepe Gezileri Yoğun İlgi Üzerine Yeniden Başlıyor - Karabük Haber Postası
67935a8968d94
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
24 Ocak, 2025 12:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Keltepe Gezileri Yoğun İlgi Üzerine Yeniden Başlıyor

Karabük Belediyesi, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ücretsiz Keltepe gezilerini, yoğun talep üzerine yeniden başlatıyor.

Karabük halkının doğayla iç içe keyifli vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen etkinlik, 28, 29 ve 30 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılanlar, Keltepe’nin benzersiz doğal güzelliklerini keşfederek temiz havanın tadını çıkarma fırsatı bulacak.

HER YAŞTAN KATILIMCIYA AÇIK

Keltepe gezileri, her yaştan doğaseveri ağırlayacak şekilde düzenleniyor. Yaş sınırının bulunmadığı etkinliğe, 12 yaş altındaki çocuklar yalnızca velileri eşliğinde katılabilecek.

Etkinliğe katılmak isteyenler, Hemşehri İletişim Merkezi ve Sosyal Yaşam Merkezleri üzerinden başvuru yapabilir. Başvuru kanalları şu şekilde:

Telefon: 444 21 78

WhatsApp Numaraları: 0501 078 78 78 – 0501 178 78 78

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Keltepe gezilerimiz, doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen hemşehrilerimiz için güzel bir fırsat sunuyor. Bu etkinliğimize gösterilen yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Karabük’ün doğal güzelliklerini daha fazla kişiyle buluşturmayı hedefliyor ve bu tür organizasyonlara devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda alacak verecek kavgasinda silahlar konustu cPbTgI43
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da alacak verecek kavgasında silahlar konuştu

Bolu’da alacak-verecek meselesi nedeniyle karşı karşıya gelen iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar çekildi. Havaya ateş açılan olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Aktaş Mahallesi Kocabey Sokak üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında alacak-verecek husumeti bulunan iki grup sokak ortasında karşılaştı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Tarafların silahlarını çekerek havaya ateş açması çevrede paniğe neden oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, kavgaya karıştığı belirlenen M.Y., A.A., U.A. ve K.Y.’yi gözaltına aldı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Ayrıca ekipler, 2 şüphelinin olay yerine geldiği 06 DID 751 plakalı aracı inceledi.

Polis ekipleri, olayın ardından çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin