Karabük’te kediyi ezdikten sonra olay yerinden kaçtığı tespit edilen otomobil sürücüsüne 4 bin 554 lira para cezası kesildi.
Olay, 19 Eylül Salı günü Şirinevler Mahallesi İlhanlılar Caddesi mevkiinde meydana geldi.
İsmi ve plakası belirlenemeyen otomobil sürücüsü, yolun ortasında yatan kediyi dönüş yaptığı sırada ezerek yoluna devam etmişti.
Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri KGYS ve güvenlik kameralarını izledikten sonra sürücünün Y.T. olduğunu tespit etti. Sürücüye 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu maddesi gereğince 4 bin 554 lira idari para cezası uygulandı.


Kediyi ezip kaçan sürücüye 4 bin 554 lira ceza kesildi
Devrek’te 19 Mayıs Bayramı etkinliği
Devrek İlçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Devrek’te coşku ile kutlandı.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı. Kutlama programlarına sabah saat 10’da başlandı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ’ın Cumhuriyet Alanında ki anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Devrek Cumhuriyet Alanında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklere geçildi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra halk oyunları gösterileri, gençlerden müzik etkinliği, gruplardan jimnastik gösterileri, şiirlerin okunması, çeşitli dallarda spor gösterileri, çeşitli dallarda ki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.
Düzenlenen etkinliklere; Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, daire müdürleri, muharip gaziler, öğretmenler, öğrenciler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldu

