blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kedi ve farenin dostluğu kamerada: Fare kaçmıyor, kedi kovalamıyor

Amasya’da bir kedi ve fare yan yana görüntülendi. Fareye saldırması beklenen kedinin bilinenin tersine dostunu müdafaaya çalıştığı anlar görenleri şaşırttı.
Amasya merkeze bağlı Şeyhcui Mahallesi’nde bir apartmanın bahçesinde yan yana duran kedi ve fareyi cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Ercan Eftelioğlu, "Kedi ve fare arkadaş olmuşlar. Yaklaşmaya çalıştığımda kedi bu durumdan rahatsız oldu. Yavrusu üzere sahiplenmiş durumdaydı" dedi.
Ev kedisi Tom ile konutun yiyeceğiyle beslenerek yuvasında yaşayan fare Jerry’nin kavgalarının husus edildiği çizgi sineması hatırlatan Eftelioğlu, "O sinemada fare kaçıyor, kedi kovalıyordu. Fakat burada farede kaçmıyor, kedi de kovalamıyor. Zira olağanda kedinin fareye saldırıp yemesi lazım. Komşuma gösterdim. O da inanamadı" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

’Temiz Şehir Düzce’ kampanyasına destek

Düzce Belediyesi’nin "Temiz Kent Düzce" kampanyasına Hak-İş Düzce Vilayet Başkanlığı’na bağlı sendikalar da katıldı. Bahçeşehir Yeşil Vadi’de paklık çalışmasına takviye veren sendika temsilcileri, "Temiz toplum hepimizin görevi" diyerek, kampanyanın toplumun tüm kesitlerince sahiplenilmesi davetinde bulundu.
Düzce Belediyesi’nin "Temiz Kent Düzce" mottosuyla başlattığı paklık kampanyasına dayanak giderek büyüyor. Hak-İş Federasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası ile Öz Ağaç-İş Sendikasının Düzce temsilcileri, Bahçeşehir Yeşil Vadi’de paklık yaparak kampanyaya katıldı.
Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Emin Tangüner, kampanyanın toplumun her kısmından takviye görmesinden duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, "Belediye Liderimiz Dr. Faruk Özlü’nün başlattığı paklık kampanyamız son hız devam ediyor. Geçen hafta Hak-İş, Hizmet-İş ve Öz Ağaç-İş Sendikaları bizleri arayarak kampanyaya katılmak istediklerini ilettiler. Bugün de burada bizlerle birlikte çalıştılar. Katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Hizmet-İş Sendikası Düzce Şube Başkanı Ali Kemal Esen ise kampanyayı önemsediklerini belirterek, "Düzce Belediye Liderimiz Dr. Faruk Özlü’nün öncülüğünde başlatılan Pak Kent Düzce kampanyasını yürekten destekliyoruz. Bahçeşehir Yeşil Vadi’deki çalışmaya katkı sağlamak için buradayız. Bu kampanyanın toplumun tüm bölümlerince sahiplenilmesini istiyoruz" sözlerini kullandı.
Hak-İş Düzce İl Başkanı Telat Örnek de paklık seferberliğine takviye verdiklerini vurgulayarak, "Hak-İş Konfederasyonu olarak biz de bu kampanyanın içerisindeyiz. Sendikalarımızın üyeleriyle birlikte sonuna kadar destekliyoruz. Pak Düzce, pak toplum hepimizin vazifesi. 7’den 77’ye herkesin bu kampanyaya katılmasını canı gönülden istiyorum" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.