KEAH'de Yeni Kan Alma Alanı Hizmete Girdi - Karabük Haber Postası
66e9343f683e5 jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Eylül, 2024 10:48 tarihinde yayınlandı
0
0

KEAH’de Yeni Kan Alma Alanı Hizmete Girdi

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi, vatandaşlara daha etkin ve verimli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yeni bir kan alma alanını hizmete açtı. Modern ve ferah bir ortamda sunulan bu hizmetle, hastaların konforu ön planda tutulurken, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan, yeni kan alma alanı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın hastanemizde alacakları hizmetin kalitesini artırmak ve süreci daha hızlı ve rahat bir hale getirmek amacıyla yeni kan alma alanımızı hizmete sunduk. Bu alan, geniş ve modern yapısı ile hem çalışanlarımızın hem de hastalarımızın konforunu sağlamak üzere tasarlandı” dedi.

Doç. Dr. Doğan, hastanede sürekli olarak sağlık hizmetlerinde yenilikler yaparak, bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini belirterek, “Yeni kan alma alanımızla, laboratuar süreçlerindeki verimliliği artırmayı ve sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve güvenilir bir şekilde sunulmasını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fea2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Nisan, 2026 10:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Yaşar: “Okullardaki olaylar eğitim sisteminin çürümüşlüğünün yansıması”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, son günlerde okullarda yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yaşar, söz konusu olayların eğitim sistemindeki sorunların bir yansıması olduğunu belirterek, “Son günlerde okullarımızda yaşanan bu olaylar, eğitim sisteminin çürümüşlüğünün bir sonucudur” dedi.

Ailelerin ve toplumun yaşanan gelişmeler nedeniyle tedirgin olduğunu ifade eden Yaşar, bu durumun yalnızca belirli bir bölgeyi değil, tüm ülkeyi ilgilendiren ciddi bir sorun olduğunu vurguladı.

Mevcut eğitim sistemi ve liyakatsiz atamaların benzer olayların yaşanma riskini artırdığını savunan Yaşar, ailelerin çocuklarını okula gönderme konusunda endişe duymaya başladığını dile getirdi.

Açıklamasında, yaşanan sorunların nedenleri arasında kontrolsüz sosyal medya kullanımı, şiddet içerikli diziler ve çocukları etkileyen bilgisayar oyunlarının da bulunduğunu belirten Yaşar, bu unsurların gençler üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.

İktidara yönelik eleştirilerde de bulunan Yaşar, ülkenin içinde bulunduğu sorunların yeterince görülmediğini öne sürerek, “Bu tür olaylar başka ülkelerde yaşansa hükümet istifa eder ve yeni çözümler aranır. Ancak bizde ziyaret ve açıklamalarla geçiştiriliyor” ifadelerini kullandı.

Yaşar, çözüm olarak her alanda milli ve kültürel bir seferberlik ilan edilmesi gerektiğini belirterek, ülkenin liyakatli yöneticiler tarafından yönetilmesi için seçim çağrısında bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin