blank
Berkay Doğan tarafından
17 Eylül, 2024 10:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KEAH’de Yeni Kan Alma Alanı Hizmete Girdi

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi, vatandaşlara daha etkin ve verimli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yeni bir kan alma alanını hizmete açtı. Modern ve ferah bir ortamda sunulan bu hizmetle, hastaların konforu ön planda tutulurken, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması hedefleniyor. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan, yeni kan alma alanı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın hastanemizde alacakları hizmetin kalitesini artırmak ve süreci daha hızlı ve rahat bir hale getirmek amacıyla yeni kan alma alanımızı hizmete sunduk. Bu alan, geniş ve modern yapısı ile hem çalışanlarımızın hem de hastalarımızın konforunu sağlamak üzere tasarlandı" dedi. Doç. Dr. Doğan, hastanede sürekli olarak sağlık hizmetlerinde yenilikler yaparak, bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini belirterek, "Yeni kan alma alanımızla, laboratuar süreçlerindeki verimliliği artırmayı ve sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve güvenilir bir şekilde sunulmasını amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İş yerindeki kasayı kesip hırsızlık yapan hırsızlar jandarmadan kaçamadı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde girdikleri iş yerinde kasayı keserek içerisindeki paraları çalan 3 kişi, jandarma grupları tarafından Adana’da yakalandı.
Olay, 23 Eylül’de Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Gece saatlerinde iş yerine giren maskeli 4 şahıs, hırsızlık yaparak kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen Çorum Vilayet Jandarma Komutanlığı Cürüm Araştırma Timi’nin (JASAT) dedektifleri, olayı aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İş yeri ve etrafındaki yüzlerce saatlik kamera kaydını titizlikle inceleyen takımlar, şüphelilerin kaçış güzergahını belirledi. Yapılan araştırmada, zanlıların farklı vilayetlerde de emsal hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Yürütülen koordineli çalışma sonucunda şüphelilerin Adana’da olduğu tespit edildi.
Adana’da düzenlenen operasyonla, olaya karışan 2 kuşkulu, cürümde kullandıkları araç ve cürüm eşyalarıyla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan 2 kuşkulu, "nitelikli yağma" ve "hırsızlık" cürümlerinden çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Jandarma gruplarının olaya karışan öteki 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin