KEAH'de Kızılay Butik Mağazası Oluşturuldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mart, 2022 16:25 tarihinde yayınlandı
0
0

KEAH’de Kızılay Butik Mağazası Oluşturuldu

(Haber Merkezi) Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinde Kızılay tarafından Kardeş Payı Projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için Butik Mağazası oluşturuldu.

Hastanede ve servislerde tedavisi olan ihtiyaç sahiplerinin kullanımı için oluşturulan Butik Mağazası memnuniyetle karşılandı.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılan Butik Mağazanın çok önemli olduğuna dikkat çeken yetkililer, mağazanın ihtiyaç sahiplerine uzanacak önemli bir el olduğunu ifade ettiler.

Öte yandan bu mağaza sayesinde hastanede yatan ihtiyaç sahibi hastaların hastane ve dışında kullanacağı kıyafetlerin  sosyal hizmet birimi tarafından tespit edilerek  kendilerine iletileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat merkezli silah kacakciligi operasyonu 16 tutuklama pEaykc6h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat merkezli silah kaçakçılığı operasyonu: 16 tutuklama

Tokat merkezli 4 ilde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda adliyeye sevk edilen 44 şüpheliden 16’sı tutuklandı.

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, kente yasa dışı yollarla silah getirildiği ve piyasaya sürüldüğü yönünde elde edilen istihbarat üzerine çalışma başlatıldı. Yürütülen çalışmaların ardından Tokat, İstanbul, Konya ve Sivas’ta belirlenen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 59 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 11 tabanca, 11 kurusıkı tabanca, 15 av tüfeği, 20 seri numarası silinmiş av tüfeği, bin 977 tabanca mermisi, 1 silah tamirhanesi ile birlikte 14 tüfek dipçiği, 37 av tüfeği namlu kopuzu, 20 av tüfeği tetik tertibatı ve silah yapımında kullanılan çok sayıda parça ele geçirildi. Gözaltına alınan 44 şüpheliden 27’si adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 16’sı çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 4’ü savcılık sorgusunun ardından, 2’si ev hapsi, 5’i de adli kontrol şartıyla olmak üzere 11’i de serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin