Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mart, 2017 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Kdz. Ereğli’de sanayi esnafı asfalt istiyor

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesi Belen Sanayi sitesi esnafları bozuk olan yolların yapılarak asfaltlanmasını istedi. Kdz. Ereğli ilçesinde yaklaşık 200 kadar esnafın faaliyet gösterdiği Belen Sanayi Sitesi içerisindeki yolların bozuk olması ve sürekli tozması tepkiye neden oluyor. Sanayi sitesi içerisindeki yolların delik deşik olduğunu anlatan esnaflar “Yolların durumunu görüyorsunuz. Yazın tozdan, kışında çamurdan geçilmiyor. Her yer köstebek yuvası gibi. Belediye Başkanımız buraların asfaltlanacağına dair daha önce bize söz verdi. Başkanımızdan Belen Sanayi Sitesi yollarını asfalt programına almasını istiyoruz. Burada 200 kadar esnafız ve yaklaşık 2 bin kişilik bir istihdam sağlıyoruz. Biz Ereğlimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz. Belediye başkanımızdan da bizim yolumuzu yaparak destek olmasını bekliyoruz” dedi. Esnaflar ayrıca yollarının 3 yıldır asfalt yapılmasını beklediklerini anlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Sari Siyah ve Beyaz Carpici ve Tipografik Bilgi Verici Video Icerigi Youtube Kucuk Resmi 6
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Haziran, 2026 11:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te ilk kez ‘Ceza İnfaz Personeli Günü’ kutlandı

Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personeli Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kez farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Önceki dönem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un talimatıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında düzenlenen programa ceza infaz koruma personeli ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

karabukte ilk kez ceza infaz personeli gunu kutland4Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ile Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, cezaevi müdürleri, infaz ve koruma memurları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık 500 kişinin yer aldığı programda, ceza infaz koruma memurlarının adalet sistemi içerisindeki görev ve sorumluluklarının önemine dikkat çekildi.

Etkinlik kapsamında açılan stant ve sergiler ziyaretçilerden ilgi gördü. Sergide, ceza infaz kurumlarında yürütülen eğitim ve rehabilitasyon çalışmaları çerçevesinde hükümlü ve tutuklular tarafından hazırlanan mozaik eserler, rölyef çalışmaları, dekoratif ürünler, el emeği hediyelik eşyalar ve çeşitli sanatsal çalışmalar sergilendi.

karabukte ilk kez ceza infaz personeli gunu kutland3

Yetkililer, kurs eğitmenlerinin rehberliğinde hazırlanan eserlerin hükümlü ve tutukluların meslek edinmelerine, üretim süreçlerine katılmalarına ve topluma yeniden uyum sağlamalarına katkı sunduğunu ifade etti.

Program, serginin gezilmesi ve katılımcıların günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin