Reklam
Reklam

Kdz. Ereğli’de sanayi esnafı asfalt istiyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mart, 2017 12:45 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesi Belen Sanayi sitesi esnafları bozuk olan yolların yapılarak asfaltlanmasını istedi. Kdz. Ereğli ilçesinde yaklaşık 200 kadar esnafın faaliyet gösterdiği Belen Sanayi Sitesi içerisindeki yolların bozuk olması ve sürekli tozması tepkiye neden oluyor. Sanayi sitesi içerisindeki yolların delik deşik olduğunu anlatan esnaflar “Yolların durumunu görüyorsunuz. Yazın tozdan, kışında çamurdan geçilmiyor. Her yer köstebek yuvası gibi. Belediye Başkanımız buraların asfaltlanacağına dair daha önce bize söz verdi. Başkanımızdan Belen Sanayi Sitesi yollarını asfalt programına almasını istiyoruz. Burada 200 kadar esnafız ve yaklaşık 2 bin kişilik bir istihdam sağlıyoruz. Biz Ereğlimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz. Belediye başkanımızdan da bizim yolumuzu yaparak destek olmasını bekliyoruz” dedi. Esnaflar ayrıca yollarının 3 yıldır asfalt yapılmasını beklediklerini anlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 3 tutuklama

kastamonuda uyusturucu ve silah operasyonu 3 tutuklama jVmnPvZM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince 8-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda, gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 353 adet sentetik ecza hapı, 65 gram kannabinoid katkılı tütün, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tabanca şarjörü, 1 adet bıçak, 8 adet cep telefonu ve 7 adet SIM kart ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin