ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesi Belen Sanayi sitesi esnafları bozuk olan yolların yapılarak asfaltlanmasını istedi. Kdz. Ereğli ilçesinde yaklaşık 200 kadar esnafın faaliyet gösterdiği Belen Sanayi Sitesi içerisindeki yolların bozuk olması ve sürekli tozması tepkiye neden oluyor. Sanayi sitesi içerisindeki yolların delik deşik olduğunu anlatan esnaflar “Yolların durumunu görüyorsunuz. Yazın tozdan, kışında çamurdan geçilmiyor. Her yer köstebek yuvası gibi. Belediye Başkanımız buraların asfaltlanacağına dair daha önce bize söz verdi. Başkanımızdan Belen Sanayi Sitesi yollarını asfalt programına almasını istiyoruz. Burada 200 kadar esnafız ve yaklaşık 2 bin kişilik bir istihdam sağlıyoruz. Biz Ereğlimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz. Belediye başkanımızdan da bizim yolumuzu yaparak destek olmasını bekliyoruz” dedi. Esnaflar ayrıca yollarının 3 yıldır asfalt yapılmasını beklediklerini anlattı.


0
Kdz. Ereğli’de sanayi esnafı asfalt istiyor
0
0
Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.


