blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 14:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KBÜ’lü Akademisyenin Belgeseli Bir Ödül Daha Aldı

Karabük Üniversitesi’nin “Bir Orkestranın İzinde” belgeseli, 35. Ankara Film Festivali’nde Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Yönetmenliğini Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Musa Ak’ın, KBÜ Doktora öğrencisi Öğr. Gör. Hasan Basri Özdemir'le yaptığı "Bir Orkestranın İzinde" adlı belgeseline bir ödül daha geldi.

Ankara Film Festivali’ne katılan Ak ve Özdemir, "Bir Orkestranın İzinde" adlı belgesel ile Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Özel Ödülü’nü de almaya hak kazandı.
Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı ev sahipliğinde, Şinasi Sahnesi’nde yapılan gala ve ödül töreninde, Musa Ak ve Hasan Basri Özdemir'e ödülü Koç Üniversitesi VEKAM Direktörü Prof.Dr. Filiz Yenişehirlioğlu takdim etti.


Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, "Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Musa Ak ve değerli ekibini elde ettikleri başarılı sonuçlardan ötürü tebrik ediyor, bu başarılarının daha da artarak devam etmesini diliyorum. Akademisyenlerimizin elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarılar, üniversitemiz için büyük bir gurur kaynağıdır” dedi.

"Bir Orkestranın İzinde" belgeseli geçen ay Yalova Belgesel Film Festivali’nde de Ulusal Uzun Metraj Belgesel Film Yarışması’nda ‘En İyi Film’ ödülünü almaya hak kazanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
16 Ekim, 2025 15:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

BİK Ankara Bölge Müdürü’nden Karabük Postası’nın 70. Yılına Özel Kutlama Mesajı

Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Hikmet Said Güngör, Karabük’ün Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan akredite olup, il merkezinde Basın İlan Kurumu’ndan ilan alan tek kurumu olan Karabük Birlik Medya bünyesinde günlük yayınını sürdüren Karabük Postası Gazetesi, 70. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Güngör mesajında,  "Yayın hayatına başladığı günden itibaren toplumumuzun doğru bilgiye ulaşmasına aracılık ederek sağlıklı kamuoyunun oluşmasına ve müreffeh bir geleceğin inşasına fedakârca katkı sunan Karabük Postası gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şahsınız nezdinde tüm çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi. Gazetenin imtiyaz sahibi Birsen Akca, kuruluş yıldönümünde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, doğru ve güvenilir habercilik anlayışıyla Karabük kamuoyuna hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin