KBÜ’den SOSYALFEST protokolü - Karabük Haber Postası
kbuden sosyalfest protokolu gNPXFP8C
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’den SOSYALFEST protokolü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Sıhhat Bilimleri Üniversitesi ortasında SOSYALFEST 2025 Kurumsal İştirak Protokolü imzalandı.

Protokol, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Sıhhat Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın ortasında imzalandı.

Protokol öncesi yapılan görüşmede, iki üniversite ortasında akademik, bilimsel ve kültürel alanlarda iş birliğinin geliştirilmesine yönelik fikirler ele alındı. Kırışık ve Aydın, başta SOSYALFEST 2025 kapsamında gerçekleştirilebilecek ortak projeler üzerinde dururken, iş birliğini genişletme konusunda ortak karar aldı.

Rektör Fatih Kırışık, imzalanan protokolün ehemmiyetine değinerek, “SOSYALFEST 2025, yalnızca bir şenlik olmanın ötesinde, toplumsal bilimler alanında yenilikçi fikirlerin ortaya çıkmasını sağlayan ve toplumsal sıkıntılara tahlil sunan bir platform olacak. Sıhhat Bilimleri Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, akademik dayanışmamızı güçlendirecek ve toplumsal bilimlerin toplum üzerindeki tesirini artıracaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin