Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Sıhhat Bilimleri Üniversitesi ortasında SOSYALFEST 2025 Kurumsal İştirak Protokolü imzalandı.
Protokol, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Sıhhat Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın ortasında imzalandı.
Protokol öncesi yapılan görüşmede, iki üniversite ortasında akademik, bilimsel ve kültürel alanlarda iş birliğinin geliştirilmesine yönelik fikirler ele alındı. Kırışık ve Aydın, başta SOSYALFEST 2025 kapsamında gerçekleştirilebilecek ortak projeler üzerinde dururken, iş birliğini genişletme konusunda ortak karar aldı.
Rektör Fatih Kırışık, imzalanan protokolün ehemmiyetine değinerek, “SOSYALFEST 2025, yalnızca bir şenlik olmanın ötesinde, toplumsal bilimler alanında yenilikçi fikirlerin ortaya çıkmasını sağlayan ve toplumsal sıkıntılara tahlil sunan bir platform olacak. Sıhhat Bilimleri Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, akademik dayanışmamızı güçlendirecek ve toplumsal bilimlerin toplum üzerindeki tesirini artıracaktır” dedi.


KBÜ’den SOSYALFEST protokolü
Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, 18 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul’a gitti.
Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a gitti. Kart cezalısı Pina ve Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra tedavileri süren Savic, Batagov ve Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.
Trabzonspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu.”

