Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ocak, 2024 08:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

KBÜ’den SOSYALFEST işbirlikleri

Karabük Üniversitesi (KBÜ), 2-3 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) çerçevesinde üniversitelerle kurumsal paydaş işbirliği protokolleri imzalamaya devam ediyor.
KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı ile bir araya gelerek, SOSYALFEST kurumsal paydaş iş birliği protokolünü imzaladı.
Yapılan kurumsal paydaş iş birliği görüşmesinde iki üniversite arasında festival çerçevesinde yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, festival üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
Protokol çerçevesinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, SOSYALFEST’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek.
Diğer yandan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya gelerek akademik iş birliği protokolü SOSYALFEST kurumsal paydaş iş birliği protokolü imzaladı.
KBÜ Rektörü Kırışık, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ile de akademik iş birliği protokolü ve SOSYALFEST kurumsal paydaş iş birliği protokolü imzaladı.
Protokol çerçevesinde ğniversiteler, SOSYALFEST’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KBÜ’de güvenlik personellerine eğitim verildi

Karabük Üniversitesi güvenlik personeline, İl Emniyet Müdürlüğü takımlarınca yerleşke güvenliği ve siber farkındalık mevzularında eğitim verildi.
Karabük Üniversitesi (KBÜ) İşçi Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitim programı kapsamında, üniversitenin güvenlik çalışanına yönelik "Üniversitelerde Güvenlik Önlemleri Eğitimi" verildi.
Ahmed Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimi, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü takımları gerçekleştirdi. Eğitimde, güvenliğin sadece fiziki tedbirlerle değil, birebir vakitte şuurlu ve gerçek davranışlarla da sağlanabileceği vurgulandı.
Katılımcılara, yerleşke güvenliği, acil durum idaresi, toplumsal olaylara karşı alınacak önlemler ve siber güvenlik farkındalığı hususlarında bilgiler aktarıldı. Emniyet uzmanları, ihtimal risk durumlarında uygulanması gereken yanlışsız davranış biçimlerini paylaşarak inançlı yerleşke ortamının sağlanmasında dikkat edilmesi gereken konulara değindi.

Bizi sosyal medyadan takip edin