blank
Asuman Doğan tarafından
25 Aralık, 2025 12:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

KBÜ’den Öğrenci Kulüplerine Teşekkür Belgesi

Karabük Üniversitesinde düzenlenen programda öğrenci kulüplerinin faaliyetleri değerlendirildi, yıl boyunca çalışmalarıyla katkı sunan kulüplere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ), öğrenci dostu yaklaşımı doğrultusunda öğrenci kulüplerini bir araya getiren anlamlı bir programa ev sahipliği yaptı. KBÜ Yemekhanesi Lila Salon’da düzenlenen kahvaltı programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Dr. Mustafa Akyürek’in yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenci kulüpleri temsilcileri katıldı.

Program kapsamında, üniversite-öğrenci etkileşimini güçlendirmeye yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Öğrenci kulüplerinin sosyal, kültürel ve akademik yaşama sağladığı katkılar ele alınırken, üniversite bünyesinde yürütülen faaliyetlerin daha etkin ve sürdürülebilir şekilde devam etmesine yönelik görüş alışverişi gerçekleştirildi.

ÜNİDES BAŞARISI VE YENİ DÖNEM BAŞVURULARI

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, programda yaptığı konuşmasında öğrenci kulüplerinin yürüttüğü projelerin üniversiteye önemli katkı sunduğunu belirterek, ÜNİDES projelerinde elde edilen başarıya dikkat çekti.

Solmaz, “Sizlerin gayretleriyle yaptığınız projelerle üniversitemiz UNİDES’te Türkiye birincisi oldu. Bu başarı hepinizin başarısı. Sizlerle beraber bizim başarımız ekip başarısı, üniversitemizin başarısı. İnşallah bu yeni dönemde de bu başarımızı devam ettirmek için 6. dönem başvuruları başladı. Şubat ayının 11 Şubat'a kadar devam ediyor.” dedi.

“KULÜP FAALİYETLERİ SOSYAL GELİŞİMİ DESTEKLİYOR”

Öğrenci kulübü faaliyetlerinin öğrencilerin sosyal gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Solmaz, kulüplerin yeni sosyal çevre ve deneyim kazandırdığını vurguladı.

Üniversite bünyesinde gerçekleştirilen KBÜFEST başta olmak üzere çeşitli etkinliklerde öğrenci kulüplerinin aktif rol aldığını da belirten Solmaz, kulüplerin bu platformlarda kendilerini ve faaliyetlerini tanıtmasının son derece kıymetli olduğunu vurgulayarak, programa katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.

ÖĞRENCİ KULÜPLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Programın sonunda yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar ve Karabük Üniversitesine sundukları katkılar dolayısıyla öğrenci kulüplerine teşekkür belgeleri, 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da çıkan çatı yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ekmek fırınının üst katında bulunan evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınının bulunduğu binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında, evin çatısında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının baca kısmından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin