Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2018 13:51 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de Umre Ödüllü Bilgi Yarışması düzenlendi

Karabük Üniversitesinde 6.ncısı  düzenlenen “O Nur’a Yolculuk” adlı bilgi yarışmasında başarılı olan dört öğrenci Umre’ye gitme ödülü kazanırken, üç öğrenci de çeyrek altın ödülü kazandı.

Karabük Üniversitesi Mavera İlim Fikir ve Sanat Kulübü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Karabük İl Müftülüğü iş birliğinde geleneksel hale gelen “O’Nur’a Yolculuk” adlı bilgi yarışmasının altıncısı gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen yarışmaya İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yakup Koçyiğit, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş yarışmaya katılan herkese başarılar diledi.

İlahiyat Fakültesi öğrencisi Hafız Akın Bayrak’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan “O Nur’a Yolculuk” adlı bilgi yarışmasında öğrencilerin Hz. Peygamberi daha iyi tanımalarına katkı sağlayarak Hz. Peygamber’in örnek hayatı hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlandığını söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Yakup Koçyiğit, İl müftüsüne ve programı hazırlayanlara teşekkürlerini sundu.

100 kadar öğrencinin başvurduğu yarışmada kura çekilişi ile belirlenen yarışmacılar temel dini bilgiler ve siyer alanlarında soruları yanıtladı. Her yarışmacı için toplam 15 sorudan oluşan yarışmada, Ayşenur Özdemir birinci, Şennur Eroğlu ikinci, Burak Cansevdi üçüncü oldu. Geleneksel hale gelen yarışmada bu yıl konsept değişikliğine gidilerek seyirciler arasından da umre ödülü için çekiliş yapıldı ve bu ödülü Sinan Tezel kazandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk play off maci hazirligini tamamladi xVbqwpWg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin