Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Aralık, 2022 14:13 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de Sertifika Töreni

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABUSEM) ile Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD) iş birliğiyle Afgan uyruklu katılımcılara “Tasarım ve Mobilya Eğitimi” verildi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) bünyesinde, Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD) ile imzalanan protokol kapsamında, ’’Tasarım ve Mobilya Eğitimi’’ için 15 katılımcıya 3 aylık toplam 468 saatlik ders verildi.

Sertifika töreninde Karabük Üniversitesi  Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulunda, katılımcıların eğitim süresi boyunca tasarladıkları objeler sergilendi.

Törene; KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar katıldı. Sergiyi ziyaret eden Rektör Refik Polat, “Katılımcıların emeklerine sağlık, büyük bir çabayla yapılmış, 3 aylık eğitim sonunda güzel ürünler çıkarılmış. Hepsini tebrik ediyorum’’ dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar sergilenmekte olan objeleri inceleyip, objelerle ilgili bilgiler aldı.

Prof. Dr. Refik Polat katılımcılara sertifikalarını takdim etti ve etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda gozaltina alinan 2 supheli tutuklandi FBFzaDFX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin