Reklam
Reklam

KBÜ’de Öğrenci Destek Koordinatörlüğü Kuruldu

67a5bd6a8d4ac
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
07 Şubat, 2025 11:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Öğrenci Destek Koordinatörlüğü”nün kurulduğunu ve faaliyete geçtiğini ifade ederek, Karabük Üniversitesi’nin  Bilim Merkezli öğrenci dostu bir üniversite olduğunu söyledi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın başkanlığında gerçekleştirilen senato toplantısında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Karabük Üniversitesi senato üyeleri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın 2025 yılı Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları anlattığı sunum ile başlayan toplantı, üniversitenin akademik ve idari işlemlerine ilişkin önemli gündem başlıklarının görüşülmesiyle devam etti.

“Karabük Üniversitesi olarak öğrenci dostu bakış açısına sahibiz.” diyen Rektör Kırışık faaliyete yeni başlayan Öğrenci Destek Koordinatörlüğünde öğrencilerin her türlü sorununun dinlenip çözüm yolları bulunacağını söyledi. Öğrenci Destek Koordinatörlüğünün faaliyetlerinin tüm akademik birimlere yaygınlaştırılacağını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Her birimimizde Öğrenci Destek Koordinatörlüğümüz bu çalışmayı yapacak. Amacımız hem üniversitemizin faaliyetlerini ve politikalarını öğrencilerimize anlatmak hem de onların isteklerini, önerilerini ve taleplerini toplamak.” dedi. 

Rektör Kırışık, öğrencilerin daha etkin bir öğrenim hayatı sürdürebilmesi için bu tür destek mekanizmalarının önemine dikkat çekti.(Erman Başyiğit)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin