Reklam
Reklam
67a5bd6a8d4ac
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
07 Şubat, 2025 11:00 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de Öğrenci Destek Koordinatörlüğü Kuruldu

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Öğrenci Destek Koordinatörlüğü”nün kurulduğunu ve faaliyete geçtiğini ifade ederek, Karabük Üniversitesi’nin  Bilim Merkezli öğrenci dostu bir üniversite olduğunu söyledi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın başkanlığında gerçekleştirilen senato toplantısında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Karabük Üniversitesi senato üyeleri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın 2025 yılı Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları anlattığı sunum ile başlayan toplantı, üniversitenin akademik ve idari işlemlerine ilişkin önemli gündem başlıklarının görüşülmesiyle devam etti.

“Karabük Üniversitesi olarak öğrenci dostu bakış açısına sahibiz.” diyen Rektör Kırışık faaliyete yeni başlayan Öğrenci Destek Koordinatörlüğünde öğrencilerin her türlü sorununun dinlenip çözüm yolları bulunacağını söyledi. Öğrenci Destek Koordinatörlüğünün faaliyetlerinin tüm akademik birimlere yaygınlaştırılacağını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Her birimimizde Öğrenci Destek Koordinatörlüğümüz bu çalışmayı yapacak. Amacımız hem üniversitemizin faaliyetlerini ve politikalarını öğrencilerimize anlatmak hem de onların isteklerini, önerilerini ve taleplerini toplamak.” dedi. 

Rektör Kırışık, öğrencilerin daha etkin bir öğrenim hayatı sürdürebilmesi için bu tür destek mekanizmalarının önemine dikkat çekti.(Erman Başyiğit)

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin