KBÜ’de Kudüs İzlenimleri Konferansı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2015 14:06 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de Kudüs İzlenimleri Konferansı

Karabük Üniversitesi Artı Kariyer Kulübü, Mavera İlim, Fikir Sanat Kulübü, KBÜ Öğrenci Konseyi ve KBÜ Uluslararası Öğrenci Topluluğu öncülüğünde; Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mohamad Nader Ali Kudüs izlenimleri hakkında konferans verdi.
Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa, Üniversite akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
İlk olarak İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mohamad Nader Ali; Kudüs, kutsal yerler, kutsal zamanlar, mübarek insanlar hakkında bilgiler verdi ve Kudüs ile ilgili fotoğraflardan oluşan sunumunu yaparak katılımcıları bilgilendirdi.
Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç ise; “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Beş günlük program kapsamında kutsal mekanlara gitmek nasip oldu ve bu yerleri anlatmak istedik insanların selamlarını sizlere getirdik” diyerek Kudüs hakkındaki fotoğraf ve videolardan oluşan sunumunu gerçekleştirdi.
Program sonunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mohamad Nader Ali’ye günün anısına Teşekkür Belgelerini Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahattin Çelik takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk sivaspor maci hazirliklarina basladi Kj8zqWTc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK, Sivaspor maçı hazırlıklarına başladı

Çorum FK, Sivaspor’u konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Trendyol 1. Lig’de 64 puanla 4. sırada bulunan Çorum FK, 36. hafta karşılaşmasında Sivaspor’u konuk edecek. Çorum FK, 19 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanacak maçın hazırlıklarına bugün başladı. Teknik Direktör Uğur Uçar’ın yönetiminde Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın analizini yapan takım daha sonra ısınma hareketleriyle antrenmana başladı.

Öte yandan, Bandırmaspor’un Bodrum FK ile 0-0 berabere kalması üzerine bitime 3 hafta kala matematiksel olarak da play-off’a kalmayı garantiledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin