blank
Berkay Doğan tarafından
24 Kasım, 2024 14:46 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KBÜ’de Kariyer Günleri Başlıyor

Karabük Üniversitesi (KBÜ), öğrencileri ve mezunları sektörden önemli isimlerle buluşturan geleneksel Kariyer Günü etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Karabük Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen program, 27 Kasım 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Hamit Çepni Konferans Salonu ve Fuaye Alanı’nda düzenlenecek etkinlikler, saat 10.00’da yapılacak açılış programıyla başlayacak. 50’ye yakın firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik, öğrenciler ve firma temsilcilerini bir araya getirecek. Katılımcılar, Kariyer Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek sektör buluşmasıyla iş insanı ve firma temsilcilerinin deneyimlerini dinleme fırsatı bulacaklar.

Ayrıca, Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Sosyal Bilimler ve Meslek Yüksekokullarında öğrenim görmüş 11 mezun farklı sektörlerdeki deneyimlerini aktarmak için öğrencilerle buluşacak. 

Tüm gün boyunca sürecek ve 50’ye yakın firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan Kariyer Gününde, öğrenciler firmalarla bir araya gelecek. Öğrenciler bu firmaların stantlarını ziyaret ederek, iş ve staj fırsatları hakkında bilgi alacak. 

Kariyer Günü programı yapılacak kapanış konuşmalarıyla sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Kasım, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta SGK hizmet binası tamamlandı

AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, yeni Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binası inşaatının tamamlandığını açıkladı.
Başkan Çağlayan açıklamasında şu tabirlere yer verdi:
"2024 yılı Haziran ayında Çınartepe Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerinde imaline başladığımız Yeni Toplumsal Güvenlik Kurumu(SGK) binası inşaatımız tamamlandı. Tamamlanan yeni binamızın önümüzdeki günlerde süreksiz kabulü onaylanarak taşınma süreci başlayacak. Çağdaş halde inşa edilen yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binamızın içerisinde, Toplam 10 bin metrekare kapalı alan, 2 adet bodrum kat + yer, kat + 3, kat + çatı katı, 3 adet yolcu asansörünün yanı sıra 1 adet mutfak asansörü, 40 araçlık kapalı otopark, 22 araçlık açık otopark, konsept çatı projesi Skylight sistem ve ekonomik ısıtma soğutma sistemi yer alıyor. Yeni binamızın kentimize güzel olmasını temenni ediyorum."

Bizi sosyal medyadan takip edin