KBÜ'de Kariyer Günleri Başlıyor - Karabük Haber Postası
674311cb144e2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
24 Kasım, 2024 14:46 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de Kariyer Günleri Başlıyor

Karabük Üniversitesi (KBÜ), öğrencileri ve mezunları sektörden önemli isimlerle buluşturan geleneksel Kariyer Günü etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Karabük Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen program, 27 Kasım 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Hamit Çepni Konferans Salonu ve Fuaye Alanı’nda düzenlenecek etkinlikler, saat 10.00’da yapılacak açılış programıyla başlayacak. 50’ye yakın firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik, öğrenciler ve firma temsilcilerini bir araya getirecek. Katılımcılar, Kariyer Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek sektör buluşmasıyla iş insanı ve firma temsilcilerinin deneyimlerini dinleme fırsatı bulacaklar.

Ayrıca, Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Sosyal Bilimler ve Meslek Yüksekokullarında öğrenim görmüş 11 mezun farklı sektörlerdeki deneyimlerini aktarmak için öğrencilerle buluşacak. 

Tüm gün boyunca sürecek ve 50’ye yakın firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan Kariyer Gününde, öğrenciler firmalarla bir araya gelecek. Öğrenciler bu firmaların stantlarını ziyaret ederek, iş ve staj fırsatları hakkında bilgi alacak. 

Kariyer Günü programı yapılacak kapanış konuşmalarıyla sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda park halindeki araclara carpip takla atti surucu alkolmetreye ufleyemedi 57yVvIhR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da park halindeki araçlara çarpıp takla attı: Sürücü alkolmetreye üfleyemedi

Bolu’da park halindeki iki araca çarptıktan sonra takla atan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerinin dakikalar süren çabasına rağmen alkolmetreye üfleyemedi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, kan testi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Alemdar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak Sokak’tan Alemdar Sokak istikametine dönüş yapmak isteyen F.D. idaresindeki 14 FB 828 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 14 ABL 306 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan 14 ABL 306 plakalı araç da önünde park halindeki 14 AS 206 plakalı otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen zincirleme kazada, 14 FB 828 plakalı otomobil çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ters dönen araçtan çıkarılan sürücü F.D., kontrol amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza anı kamerada

Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü F.D.’ye polis ekipleri tarafından alkol testi yapılmak istendi. Ancak sürücü, polis ekiplerinin dakikalar süren tüm yönlendirmelerine ve uğraşlarına rağmen alkolmetre cihazına üflemekte başarılı olamadı. O anlar ve polis ekiplerinin çabası saniye saniye kameralara yansıdı.Alkolmetre cihazına üfleyemeyen F.D., alkol oranının belirlenmesi amacıyla kan testi yapılmak üzere polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin