Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, unvan değişikliği sonrası akademik işleyiş ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere, Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği kısımlarının öğretim üyeleri ile bir araya geldi.
Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği kısımlarında misyon yapan öğretim üyeleri, akademik işleyiş ve yapılabilecek yeni projeler üzerine değerlendirmeler yapmak emeliyle bir ortaya geldi. Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Kırışık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Sun, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Engin Çevik, Doç. Dr. Mustafa Gökdağ ve kısımların öğretim üyeleri katıldı.
Toplantıda, kısımların akademik işleyişi değerlendirildi, eğitim programları ve geleceğe yönelik projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıyeten, Yapay Zeka Çalışma Kadrosu tarafından yürütülen projeler hakkında da bilgiler verildi ve bu projelerin taşıdığı potansiyel üzerinde duruldu. İştirakçiler, bilhassa üniversitenin mühendislik alanında daha da güçlenmesine katkı sağlayacak yeni projeler hakkında değerlendirmelerde bulundular.


KBÜ’de gelecek projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu
Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

