Reklam
Reklam
kbu
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Şubat, 2025 12:25 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de Dijital Pazarlama Atölyesi Gerçekleştirildi

Karabük Üniversitesi’nde öğrenciler, dijital pazarlama stratejileri ve reklam yönetimi üzerine teorik ve uygulamalı eğitim aldı.

Karabük Üniversitesi Artı Kariyer Kulübü tarafından ÜNİDES projesi çerçevesinde düzenlenen Dijital Pazarlama Atölyesi, dijital pazarlama alanında kendini geliştirmek isteyen öğrencilere yönelik geniş bir eğitim sundu.
21-23 Şubat tarihleri arasında Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyede, Eğitmen Sümeyye Turan liderliğinde dijital pazarlama stratejileri, reklam yönetimi ve kampanya tasarımı gibi konular üzerinde duruldu. Eğitimler hem teorik hem de uygulamalı olarak yürütüldü.
Atölyenin ilk gününde katılımcılar, dijital pazarlama kavramlarını keşfederek temel stratejileri öğrendi. Google Ads ve Meta Ads gibi dijital reklam platformlarının kullanımı ele alındı. İkinci gün, içerik stratejileri ve hedef kitle yönetimi konularına odaklanılarak reklam oluşturma süreçleri ile performans analizleri işlendi. Üçüncü gün ise uygulamalı çalışmalar kapsamında dijital pazarlama kampanyaları oluşturulup grup çalışmaları ve proje sunumları gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
c8c3ac8e 2b6c 4420 b055 730672db91ed
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Mayıs, 2026 12:17 tarihinde yayınlandı
0

Site sakinlerinin hastanenin otoparkını mı kullanıyor?

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmında bulunan site sakinlerinin araçlarını hastane otoparkına park ettiği iddiaları vatandaşların tepkisine neden oldu.

İddiaya göre, bölgede yaşayan bazı site sakinleri araçlarını hastane bahçesine bırakarak evlerine ulaşmak için özel olarak yaptırılan merdivenleri kullanıyor. Hastane otoparkının yoğun şekilde kullanılması nedeniyle tedavi için gelen vatandaşların park yeri bulmakta güçlük çektiği öne sürüldü.

Hastaneye gelen vatandaşlar, özellikle yoğun saatlerde araçlarını park edecek alan bulamadıklarını belirterek duruma çözüm bulunmasını istedi. Vatandaşlar, “Bizler tedavi olmak için hastaneye geliyoruz ancak araç park edecek yer bulamıyoruz. Hastane yönetiminin bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan vatandaşlar, hastane otoparkının amacı dışında kullanılmasının hem hasta yakınlarını hem de sağlık hizmeti almak için gelen kişileri mağdur ettiğini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin