Reklam
Reklam
kbu
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Şubat, 2025 12:25 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de Dijital Pazarlama Atölyesi Gerçekleştirildi

Karabük Üniversitesi’nde öğrenciler, dijital pazarlama stratejileri ve reklam yönetimi üzerine teorik ve uygulamalı eğitim aldı.

Karabük Üniversitesi Artı Kariyer Kulübü tarafından ÜNİDES projesi çerçevesinde düzenlenen Dijital Pazarlama Atölyesi, dijital pazarlama alanında kendini geliştirmek isteyen öğrencilere yönelik geniş bir eğitim sundu.
21-23 Şubat tarihleri arasında Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyede, Eğitmen Sümeyye Turan liderliğinde dijital pazarlama stratejileri, reklam yönetimi ve kampanya tasarımı gibi konular üzerinde duruldu. Eğitimler hem teorik hem de uygulamalı olarak yürütüldü.
Atölyenin ilk gününde katılımcılar, dijital pazarlama kavramlarını keşfederek temel stratejileri öğrendi. Google Ads ve Meta Ads gibi dijital reklam platformlarının kullanımı ele alındı. İkinci gün, içerik stratejileri ve hedef kitle yönetimi konularına odaklanılarak reklam oluşturma süreçleri ile performans analizleri işlendi. Üçüncü gün ise uygulamalı çalışmalar kapsamında dijital pazarlama kampanyaları oluşturulup grup çalışmaları ve proje sunumları gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin