Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ’de “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri” devam ediyor

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri tarafından oluşturulan standı inceledi.

Terör örgütlerinin her türlü zararlı propaganda çalışmalarına karşı öğrencilerin şuurlanmalarına katkı sağlamak amacıyla Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosunda görevli personel tarafından bilgilendirme yapıldı. Çok sayıda Karabük Üniversiteli öğrencinin ilgi gösterdiği standı, başta Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık olmak üzere akademik ve idari personel de ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaret sırasında stantta görevli olan Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu personelinden, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Kırışık, KBÜ öğrencilerini ve personelini terör örgütlerinin faaliyet yöntemleri ve mücadele yolları hakkında bilgilendirerek, farkındalıklarının artmasını sağlayan Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu personeline teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kiraathaneden 12 bin lira calan supheli tutuklandi eMUqcUZK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kıraathaneden 12 bin lira çalan şüpheli tutuklandı

Bolu’da bir kıraathaneden 12 bin lira çaldığı belirlenen şüpheli, JASAT ekiplerinin güvenlik kameraları ve PTS kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışma sonucu Zonguldak’ta yakalanarak tutuklandı.

Olay, 24 Mayıs tarihinde Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan bir kıraathaneden 12 bin lira nakit para çalındı. Hırsızlığı fark eden işletme sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli O.G.’nin farklı illerde meydana gelen benzer iş yerinden hırsızlık olaylarına da karıştığı belirlendi. Jandarma ekiplerince Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan O.G., tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Şüphelinin üzerinde ele geçirilen ve hırsızlığa konu olan 12 bin lira ise Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin