Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri tarafından oluşturulan standı inceledi.
Terör örgütlerinin her türlü zararlı propaganda çalışmalarına karşı öğrencilerin şuurlanmalarına katkı sağlamak amacıyla Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosunda görevli personel tarafından bilgilendirme yapıldı. Çok sayıda Karabük Üniversiteli öğrencinin ilgi gösterdiği standı, başta Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık olmak üzere akademik ve idari personel de ziyaret etti.
Gerçekleştirdiği ziyaret sırasında stantta görevli olan Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu personelinden, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Kırışık, KBÜ öğrencilerini ve personelini terör örgütlerinin faaliyet yöntemleri ve mücadele yolları hakkında bilgilendirerek, farkındalıklarının artmasını sağlayan Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu personeline teşekkür etti.


KBÜ’de “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri” devam ediyor
Safranbolu TSO yönetimi TOBB törenine katıldı
Karabük’ü temsilen törene katılan Safranbolu TSO Başkanı Erol Altuntepe ile Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni’nde yer aldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 2026 Yılı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni, Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.
TOBB Genel Merkezinde düzenlenen törende, uzun yıllar boyunca ülke ekonomisine katkı sağlayan iş insanları ile oda ve borsa camiasının temsilcilerine hizmet şeref belgeleri ve plaketleri takdim edildi.
Türkiye’nin farklı illerinden oda ve borsa başkanları ile iş dünyası temsilcilerinin katıldığı programda, Karabük’ü temsilen Cengiz Ünal ve Erol Altuntepe de yer aldı.
Törende, iş dünyasının ülke ekonomisine sağladığı katkının önemine vurgu yapıldı.

