Reklam
Reklam

KBÜ SAĞLIKFEST için protokol imzalamaya devam ediyor

kbu saglikfest icin protokol imzalamaya devam ediyor 43CL5Ahg jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Temmuz, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir ile 6-7 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sağlık Bilimleri Festivali (SAĞLIKFEST) kurumsal paydaş iş birliği protokolünü imzaladı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, SAĞLIKFEST çerçevesinde kurumsal paydaş görüşmelerine devam ediyor.

Kırışık, Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir’i ziyaret etti. Ziyarette festival için iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu ve söz konusu festivaller hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Ayrıca görüşmede Karabük Üniversitesinde kurulan batarya, demir çelik, enerji, pazarlama ve yapay zeka çalışma takımları bünyesinde iş birliği yapılması ve ortak projeler üretilmesi konusunda görüş birliğine ulaşıldı.

Görüşmenin ardından kurumsal paydaş iş birliği protokolü imzalandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Orman işletmesi personeline ilk yardım eğitimi

Untitled 1 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 11:46 tarihinde yayınlandı
0 0

Eflani ilçesinde, Eflani Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi.

Eğitim, Eflani Devlet Hastanesi sağlık personelinin katkıları ve Eflani Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirildi. Program kapsamında Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu, işletme şefleri ve personele temel ilk yardım uygulamaları hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

Eğitimde, acil durumlarda doğru müdahale yöntemleri, hayat kurtaran ilk yardım teknikleri ve olası iş kazalarında yapılması gerekenler detaylı şekilde anlatıldı. Sağlık personeli tarafından gerçekleştirilen uygulamalı çalışmalarla katılımcılar, edindikleri bilgileri pratiğe dökme fırsatı buldu.

Kurumlar arası iş birliğiyle hayata geçirilen eğitim faaliyetinin, personelin mesleki gelişimine katkı sağlamasının yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği kültürünün güçlendirilmesine de önemli katkılar sunacağı belirtildi.

Yetkililer, benzer eğitim programlarının ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin