Reklam
Reklam

KBÜ Rektörü Kırışık’tan Yemekhane Denetimi

rekto2 jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
19 Temmuz, 2024 12:18 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversitenin Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan yemekhaneyi ziyaret ederek mutfak bölümünde hijyen koşulları ve yemek kalitesi üzerine incelemelerde bulundu.

Yapılan kontrollere KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç ve idari personeller eşlik etti.

KBÜ Rektörü Kırışık, mutfakta yaptığı incelemelerin ardından öğrencilere yemek dağıtarak, onların taleplerini dinledi.

Yemek dağıtımın ardından sıraya girerek yemek alan ve öğrenciler ile birlikte yemek yiyen Rektör Kırışık, öğrencilerle sohbet ederek onların görüşlerini dinledi. Öğrenciler yemekhanede çıkan menülerden memnun olduklarını belirterek, öğrenci dostu çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkürler ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin