KBÜ Kariyer Zirvesi Önemli İsimleri Ağırlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Nisan, 2016 14:46 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ Kariyer Zirvesi Önemli İsimleri Ağırlıyor

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Artı Kariyer Öğrenci Kulübü tarafından 28-29 Nisan tarihlerinde önemli isimlerin yer alacağı “Kariyer Zirvesi”konulu etkinlik düzenlenecek.

Üniversitenin Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda 28 Nisan saat 10.00’da başlayacak programda milletvekilleri, bakan yardımcıları, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, bazı devlet kurum ve kuruluş yöneticileri, sendika ve dernek başkanları, yazarlar ve akademisyenler konuşmacı olarak yer alacak.  İki gün sürecek zirve 3 oturumdan oluşuyor.

Kariyer Zirvesi’nin ilk günündeyapılacak açılış oturumunda Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Zirve Koordinatörü Prof. Dr. Seyfullah Kara ve Artı Kariyer Öğrenci Kulübü Başkanı Talha Dağ katılımcılara hitap edecek.

Açılış konuşmalarının ardından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın “Yeni Türkiye Yolunda Gençlik İdeali” konulu konferans verecek.

Zirve; Vakıf Üniversiteleri Birliği Başkanı Rıfat Sarıcaoğlu, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Hasan Sarı ile Tarih Yazarı Prof. Dr. Seyfullah Kara’nın konuşmacı olarak yer alacağı  “Gençliğin Kişisel Gelişim ve Vizyon Kazanımı”konulu birinci oturum ile devam edecek.

Birinci oturumun ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Şeref Malkoç “2023 Vizyonunda Türkiye’nin Anayasal Süreci ve Gençliğe Etkisi” konusunda konferans verecek.

Birinci günün sonunda ikinci oturumunda ise “Gençlik ve Sivil Toplum” konusu ele alınacak. Bu oturumda Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel ile Genç ASKON Genel Başkanı Harun Reşit Çelikoğlu konuşmacı olacak.

Kariyer Zirvesi’nin ikinci günü ise Karabük Milletvekili ve KBÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın konuşması ile başlayacak. Program KBÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akbaba, TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanı Prof. Dr. Zafer Eviz ve ASELSAN’dan Aydın Yahşi’nin konuşmacı olarak yer alacağı “ARGE ve İnovasyon” başlıklı üçüncü oturum ile devam edecek.

Zirve’nin sonunda ise Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam “Şehir, İnsan ve Medeniyet” konusunda konferans verecek.

Program 29 Nisan saat 16.00’dasponsor ve stratejik ortaklara hediye takdiminin ardındanKarabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ın kapanış konuşması ile sona erecek.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendilerini uyaran adami darp eden sahislar otomobili birakip kacti 3vR4Bp39
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendilerini uyaran adamı darp eden şahıslar otomobili bırakıp kaçtı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 3 şahıs, trafikte kızını rahatsız ettikleri için kendilerini uyaran adamı darp edip otomobili yolda bırakarak kaçtı. Darp edilen vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tosya ilçesi Rıhtım Boyu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. isimli vatandaş otomobiliyle, kızı S.K. ise motosikletiyle evlerine gitmek için arka arkaya seyir halindeyken, aynı yöndeki bir otomobildeki 3 genç, S.K. idaresindeki motosikleti taciz etti. Durumu fark eden H.K. aracını durdurarak, otomobildeki gençleri uyarmak istedi. Araçta bulunan 3 genç, çıkan tartışma sırasında H.K.’yi darp etti. Bu sırada sesleri duyan vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı. Olayın ardından 3 genç, bulundukları otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı.

Yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilen H.K. sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olay yerinde bırakılan otomobilin sahibinin oğlu olduğu öğrenilen ve olaya karıştığı değerlendiren 1 kişiyi olay yerinin yanında bulunan okulun bahçesinde yakaladı. Şahıs, polis merkezine götürdü. Şahısların olay yerinde bıraktığı otomobil ise otoparka çekildi.

Olayın S.K.’nin kullandığı motosikletin trafikte şahıslar tarafından taciz edilmesiyle başladığını ifade eden gördü tanığı Akif Dalsız, “Ben sesler üzerine geldiğimde, kızın babası, ‘ayıp değil mi, gençlik böyle olur mu’ diyordu. Daha sonra çocuk adamın yakasına yapıştı, adam da onun yakasına yapıştı. Büyüğe hiç saygı yok. Ayırmaya kalktığımızda ilk önce kıza vurdu. Babası, ‘ne yapıyorsun’ derken ona saldırdılar. Millette ahlak kalmamış, bu gençlik nereye gidiyor bilmiyoruz. Nereye kadar böyle devam edecek” dedi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan diğer 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin