Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
26 Eylül, 2023 16:48 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ-Kardemir İşbirliği ile Projeler Konuşuldu

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, üretim kapasitesini geliştirerek ülke ekonomisine katma değer üretmeyi sürdüren Türkiye’nin ağır sanayideki “ilk göz ağrısı” KARDEMİR ve Karabük Üniversitesinin yürütülecek çalışmalar ile üniversite-sanayi iş birliği kapsamında Türk demir-çelik sektörünün doğduğu yer olan Karabük’ün, bölgenin ve ülkenin kalkınması için yapılabilecek projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, misafirperverliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Untitled 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
03 Haziran, 2026 10:46 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de yağışların ardından yol çalışmaları sürüyor

Karabük’te geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışların ardından Yenice ilçesine bağlı Çakıllar, Cihanbey, Değirmenyanı, Bağbaşı, Ören ve Akmanlar köylerinde oluşan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Karabük İl Özel İdaresi ekipleri, yağışların yol ağında meydana getirdiği hasarların giderilmesi, ulaşımın güvenli şekilde sağlanması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla sahada yoğun mesai harcıyor.

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köy yollarında bakım, onarım ve güvenlik tedbirleri titizlikle uygulanırken, ulaşımın aksamaması için gerekli müdahaleler sürdürülüyor.

Yetkililer, bölgede çalışmaların özverili bir şekilde devam ettiğini belirterek, vatandaşların güvenliği ve günlük yaşamın normal seyrinde sürdürülebilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin